De ce sa achizitionezi instrumente de masura numai de la compania Ronexprim?

Esti un specialist in domeniile tehnice si industriale? Conduci o companie care are un astfel de domeniu de activitate? Sau pur si simplu ai urmat o facultate de profil, iar acum incerci sa iti dezvolti cariera in aceasta directie? In oricare dintre situatiile de mai sus te-ai afla, ai nevoie sa achizitionezi instrumente de masura. Acestea te vor ajuta sa masori valoarea diversilor parametri ai curentului electric si nu numai, masuratori fara de care nu ai putea sti cum sa actionezi pentru prevenirea, rezolvarea sau repararea defectiunilor unor sisteme.

Avand in vedere ca, in anumite situatii, o masuratoare precisa poate reprezenta efectiv o situatie de viata si de moarte, daca tinem cont de valorile foarte inalte de intensitate si tensiune a curentului electric, ai nevoie de cele mai performante instrumente de masura. Pentru a te asigura ca le cumperi pe cele mai bune de pe piata, trebuie sa alegi un furnizor profesionist, precum Ronexprim. Aceasta companie este lider inca din 1991 pe piata autohtona de instrumente de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica.

Iata in continuare care sunt principalele avantaje daca alegi sa achizitionezi instrumente de masura de la Ronexprim:

1. Garantia calitatii. In primul rand, daca optezi pentru acest furnizor, ai garantia ca vei primi cele mai bune instrumente de masura disponibile pe piata, nu doar in Romania, ci la nivel mondial. Asta deoarece Ronexprim colaboreaza cu unele dintre cele mai mari branduri internationale din domeniu, de la Fluke si Keysight la Amprobe si Sonel. Parteneriatele dintre compania romaneasca si aceste nume mari din Europa si de peste Ocean s-au sudat in timp, devenind din ce in ce mai puternice.

2. Oferta diversificata. La Ronexprim, gasesti nenumarate tipuri de instrumente de masura: analizoare baterii, automatizari IR, camere de termoviziune, echipamente de proces, aparate electrice, de electronica, cercetare si proiectare, imagistica industriala, mediu & HVAC, metrologie, nivele laser, surse de alimentare, telemetre laser, testere de vibratii si aliniere, tahometre, dar si instrumente de testare a aparaturii medicale. Printre instrumentele de masura electrice/electronice se numara multimetre, clesti de curent, miliohmmetre si microohmmetre, dar si osciloscoape.

3. Cele mai noi produse. Avand in vedere parteneriatul mutual benefic pe care Ronexprim il desfasoara cu branduri internationale, acestea ii furnizeaza cele mai noi modele din ofertele lor. Astfel, specialistii din Romania au ocazia sa lucreze cu cele mai performante instrumente de masura, prin urmare nu exista niciun fel de decalaj de competente si experienta intre acestia si colegii lor din SUA, Canada, Germania, Elvetia sau Suedia.

4. Reduceri semnificative. Nu in ultimul rand, compania Ronexprim desfasoara constant promotii si ofera reduceri semnificative clientilor sai. Acestea sunt cu atat mai importante cu cat pretul instrumentelor de masura nu este nici pe departe unul modic, ci reprezinta o investitie pe termen lung. Totodata, compania romaneasca ofera si promotii de tipul "Inlocuieste vechiul aparat cu unul nou", foarte apreciate de clientii sai.

De ce sa achizitionezi instrumente de masura numai de la compania Ronexprim?

De ce sa achizitionezi instrumente de masura numai de la compania Ronexprim?

instrumente de masura