De Black Friday UltraMaster te asteapta cu reduceri la toate sistemele de securitate

UltraMaster, unul din cei mai mari specialisti in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate, sarbatoreste Black Friday prin reduceri importante la toate produsele de securitate din oferta. In perioada 25 noiembrie – 1 decembrie pe site-ul UltraMaster vei putea achizitiona sisteme de alarma UltraMaster, kituri de securitate, sisteme de automatizare, supraveghere video, interfon, monitorizare GPS, usi de garaj sau grilaje la preturi speciale.

Black Friday este momentul perfect sa investesti in securitatea casei sau firmei tale. Vei beneficia de experienta unor profesionisti certificati care vor programa si pregati sistemele de securitate pentru instalare sau ti le vor instala chiar ei. Ultramaster comercializeaza doar produse verificate, compatibile si sigure de la companii de renume. Vei putea achizitiona un sistem de securitate integrat, coerent, cu subsisteme compatibile intre ele. In plus, echipa UltraMaster ofera service si suport adecvat si servicii de mententanta profesionala astfel incat sa fii sigur ca kitul de alarma achizitionat va functiona perfect intotdeauna.

Daca doresti sa poti folosi tehnologia moderna in avantajul tau poti achizitiona un DVR UltraMaster pe care specialistii companiei il vor configura pentru ca doar tu sa poti accesa imaginile surprinse prin camerele de supraveghere IP de pe smartphone, tableta sau laptop. Sistemele de alarma pot fi imbunatatite prin adaugarea de senzori si accesorii sau prin conectarea la un sistem de control acces si inchidere automata care poate fi controlat si de la distanta.

In perioada 25 noiembrie- 1 decembrie poti profita de reduceri pentru a iti achizitiona un sistem de securitate wireless, la fel de sigur si prompt precum sistemele traditionale. Echipa UltraMaster poate sa iti recomande cel mai bun sistem in functie de caracteristicile proprietatii pe care vrei sa o protejezi. UltraMaster asigura livrare rapida si in perioada de reduceri, iar daca doresti sa testezi sistemele de securitate sau camerele de supraveghere, poti face acest lucru in showroom-ul companiei.

Fa cea mai importanta investitie de anul acesta si protejeaza-ti casa si bunurile prin sisteme sigure, profesionale si verificate de la UltraMaster. De Black Friday te asteapta reduceri importante.