Da viata gradinii tale cu pomii fructiferi de la Valahia Garden

Gradina este una dintre cele mai importante elemente ale unei case avand in vedere ca aceasta are un impact major asupra aspectului general al unei locuinte. Acesta nu este singurul avantaj pe care ni-l aduce o gradina, ci simultan aceasta ne da posibilitatea de a planta diversi pomi fructiferi astfel incat sa avem parte de fructe proaspete si sanatoase. A avea un stil de viata sanatos reprezinta astazi o adevarata provocare pentru multi dintre noi avand in vedere ca suntem inconjurati la tot pasul de alimente care contin tot soiul de aditivi si substante nocive, insa daca alegem sa ne plantam proprii nostri pomi fructiferi vom evita fara indoiala consumul de fructe tratate chimic.



Exista numerosi pomi fructiferi care se pot dezvolta si produce la noi in tara astfel ca avem posibilitatea de a opta pentru numeroase soiuri de fructe care ne plac. Magazinele online precum www.valahiagarden.ro ne pun la dispozitie o varietate impresionanta de pomi fructiferi pe care sa ii cultivam in propria gradina. Alegerea si ingrijirea pomilor fructiferi insa s-ar putea sa ne dea ceva batai de cap, mai ales in cazul in care nu avem o vasta experianta in acest domeniu. Iata insa cateva sfaturi utile pe care le puteti avea in vedere atunci cand luati aceasta decizie importanta.



Primul pas pe care trebuie sa il ai in vedere in momentul in care decizi ca este momentul oportun pentru a cultiva pomi fructiferi este acela de a analiza tipul solului de care dispui. La fel ca si alte plante, nu orice pom fructifer creste si se dezvolta corespunzator pe orice tip de sol. In general majoritatea pomilor fructiferi se dezvola propice pe un tip de sol precum brun roscat pe care in general il gasim in zona padurilor. Acest lucru nu inseamna ca celelalte tipuri de sol nu vor da roade, insa acest tip de sol este cel mai preferat de majoritatea pomilor fructiferi.







Pomi fructiferi - Valahiagarden.ro



Alegerea pomului fructifer reprezinta de departe cel mai important pas, insa totodata si cel care ne va da cele mai mari batai de cap. Alegeti pomi fructiferi a-i caror fructe va sunt pe plac. Este practic inutil sa plantati pruni spre exemplu daca nu le consumati. Mai mult decat atat, aveti in vedere si tipul de teren pe care acestia pot fi plantati pentru a da roade.



Este important in cele din urma sa avem in vedere pomii fructiferi care reusesc sa se adapteze in diverse tipuri de sol sicare reusesc sa reziste eficient impotriva daunatorilor.

pomi fructiferi butasi vita de vie