Cumpara acum biciclete performante pentru copii, cu reduceri de pana la 15%!

Copilul tau a crescut si a venit momentul sa ii iei prima lui bicicleta? Sau a mai avut un astfel de vehicul, dar s-a stricat si simti ca e nevoie de un "upgrade"? In oricare dintre situatiile de mai sus te-ai afla, un lucru este cert: nu vrei sa cheltui o avere, mai ales ca vorbim de cei mici, care nu sunt atat de atenti cu bunurile lor precum adultii. Totusi, ca orice parinte, iti doresti ce-i mai bun pentru copilul tau, iar calitatea se traduce de obicei printr-un pret ridicat.

Ce e de facut in aceste conditii? Solutia ideala este sa te orientezi catre un magazin profesionist de biciclete si sa le "vanezi" pe cele la reducere. Astfel, vei avea garantia ca produsul achizitionat este unul de incredere si cu o durata de viata indelungata, dar pe de alta parte nici nu vei irosi inutil banii. In continuare, iti prezentam doua modele de biciclete pentru copii de la Veloteca, pentru care magazinul a stabilit reduceri semnificative:

1. Biciclete Romet JOLENE KID 20 Albastru/Alb 2018 - pret 679 de Lei, o reducere de 15% fata de pretul initial de 799 de Lei

Acest exemplu de bicicleta are cadrul cu profil coborat, specific fetelor. Chiar daca vorbim despre un model pentru fete, nu putem sa nu remarcam aspectul sportiv al acestor biciclete, dat in primul rand de cadrul cu tevile inguste si anvelopele cramponate mai subtiri. De luat in calcul si culoarea albastru deschis - foarte atragatoare pentru fetite.

Specificatii tehnice: 6 viteze, pedale din plastic, furca cu suspensie, frane V-brake cu saboti, jante din aluminiu.

2. Biciclete Cannondale Trail 16 Girl's Single Speed 2017 - pret 1.319 Lei, o reducere de 11%fata de pretul initial de 1.479 de Lei

Chiar daca vorbim de un model de biciclete pentru copii cu varste cuprinse intre 4-6 ani, nu putem sa nu subliniem liniile sportive si performantele inalte de la Cannondale. Cadrul de culoare roz este realizat din aliaj ultra usor cu suduri netede, cu o geometrie care inspira control si incredere. Are roti cu anvelope mai late care absorb zdruncinaturile, iar tevile cadrului de sub sa absorb vibratiile. In plus, cablurile interne pentru frana spate ofera un aspect curat si previn incurcaturile. Nu in ultimul rand, acest model pastreaza ceva din aspectul unei biciclete BMX, fiind atragator pentru fetitele mai sportive!

Specificatii tehnice: cadru – aluminiu foarte usor, cu dimensiune potrivita pentru copii intre 105 si 120 cm, furca rigida, din aluminiu, frane la pedale,  jante de 16 inci, ghidon din aluminiu (inaltat), numar viteze: 1 (single speed), roti ajutatoare.

Prin urmare, daca iti doresti o bicicleta de cea mai buna calitate pentru copilul tau, care sa il tina mai mult de un sezon si care sa il poarte pe toate aleile din parc si nu numai, consulta ofertele Veloteca si profita de reducerile de pana la 15%!

biciclete Veloteca.ro

biciclete Veloteca.ro

biciclete