Cum sa alegi serviciul de inchirieri masini potrivit pentru tine

Te pregatesti pentru un concediu in tara sau in strainatate? Trebuie sa participi la un eveniment important in viitorul apropiat? Serviciile de inchirieri masini pot fi solutia potrivita. O masina performanta iti aduce nu numai un plus de imagine, ci si mobilitate maxima, la un pret optim. Pe langa acestea, scapi si de grija taxelor si a plinului de combustibil, pentru a-ti aloca mai mult timp lucrurilor care conteaza cu adevarat pentru tine. 

Companiile care ofera servicii de inchirieri masini au devenit din ce mai raspandite, paleta lor larga de servicii facand ca o decizie sa fie destul de dificil de luat. De aceea, pentru a-ti fi mai usor sa te hotarasti iti vom oferi cateva sfaturi utile. Inainte de toate, ar trebui sa te informezi cu privire la tipul de masina de care ai nevoie, la pret si la beneficii.

Daca intentionezi sa pleci in vacanta, ai nevoie de o masina spatioasa, confortabila sau daca pleci cu un grup de prieteni mai mare, un microbuz. In cazul acesta, FocusRent, companie de inchirieri masini cu o vechime de peste 10 ani in domeniu, iti recomanda o masina usor de condus si cu vizibilitate mare in exterior.

Daca ai nevoie de o masina pentru a participa la un eveniment important, se preteaza un automobil din clasa premium, precum un Audi A4, BMW X5 sau VW Passat.

Indiferent de motivul pentru care vrei sa apelezi la serviciile de inchirieri masini, este ideal sa alegi oferta care reprezinta cel mai bun raport calitate-pret si care te ajuta sa economisesti timp, deopotriva. FocusRent iti pune la dispozitie un call center cu operatori disponibili 24/7, unde poti suna sa faci o rezervare in numai cateva minute. De asemenea, ai si posibilitatea de a face una online. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa selectezi masina dorita de tine, sa completezi un formular cu datele personale, urmand sa fii contactat telefonic de catre unul din operatorii FocusRent pentru a confirma rezervarea si a stabili restul de detalii necesare predarii masinii.


Formularul de rezervari online iti ofera mai multe beneficii:

- pe site-ul FocusRent este vizibila oferta integrala, de unde poti selecta masina dorita foarte usor

- poti specifica, cu un simplu click, daca doresti serviciul de transport aeroport (la pretul de 20 euro) sau servicii optionale (GPS, scaun auto pentru copii, sofer personal, etc)

- rezervarea se face din confortul propriei locuinte, urmand ca masina sa iti fie livrata personal, la adresa stabilita de tine

Prioritatea oricarei companii de inchirieri masini ar trebui sa fie siguranta clientului. La FocusRent, fiecare masina suporta o inspectia tehnica inainte ca fiecare client sa se suie la volanul acesteia, asigurandu-ne ca este in cea mai buna stare de functionare. In caz de avarie, reprezentatii FocusRent intervin prompt, iar masina avariata este inlocuita rapid cu una noua, perfect functionala.

De asemenea, daca te decizi sa apelezi la serviciile de inchirieri masini FocusRent, ai toate taxele incluse in pret (RCA, rovigneta, CASCO), un plin de combustibil si, cel mai important, nu iti impunem limita de kilometri. 

Inca din 2006, la Focus Rent, iti oferim servicii de rent a car Bucuresti si Otopeni la cel mai inalt nivel de calitate si cu preturi accesibile, predare rapida si inlocuirea gratuita a autoturismului in caz de avarie. Ai masina dorita in baza formularului de comanda.
inchirieri masini rent a car masini de inchiriat FocusRent