Cum motiveaza Kendra Studio pentru a alege ofertele de job in acest domeniu

Videochatul este un domeniu promitator, din care reies castiguri mari. Toata lumea face o astfel de asociere. Dar pentru ca relatia de colaborare intre studio si model sa fie una multumitoare de ambele parti, lucrurile nu se rezuma numai la partea financiara. O oferta de job in acest domeniu este una competitiva, iar Kendra Studio demonstreaza asta prin propriul exemplu.

Cariera la Kendra Studio incepe in primul rand cu determinarea si deschiderea catre acest drum. Un viitor model nu are nevoie de convingere pentru acest tip de job, ci mai degraba trebuie sa fie in cautarea unui studio potrivit pentru preferintele si pretetiile impuse. Trebuie sa fie de varsta majora, sa cunoasta limba engleza cel putin la nivel minim si sa aiba un aspect ingrijit. Astfel de cerinte par de fapt sa fie un context cu atat mai favorabil pentru cele care doresc acest tip de job.

De asemenea, se cere seriozitate si un minim de cunostinte in a utiliza un PC. Asadar, cand vine vorba de angajari videochat nu se impun cerinte exagerate.

Avantaje de colaborare cu Kendra Studio

Dovedind flexibilitate in modul in care colaboreaza cu echipa de fete, Kendra Studio dispune de un program dispus in 3 ture. Fiecare model are sansa de a alege tura dorita, avand 5 zile de munca si 2 libere.

La fel de flexibil este si sistemul de plata, pentru ca se ofera modelelor sansa de a alege cum sa se realizeze remuneratia, cash sau pe card, zilnic, saptamanal sau dupa cum considera fiecare in parte. Pentru ca in mare parte totul tine de partea financiara, se mentioneaza si in cadrul paginii oficiale ca sumele posibil de castigat sunt intre 800$ si 9000$ pe luna. Exista desigur variabile, ce tin de implicarea fiecarui model si de cum intentioneaza acesta sa isi creasca sansele pentru castiguri mai bune.

O sansa in plus spre a spori castigurile tine si de training. Echipa de specialisti ai studioului Kendra arata disponibilitate nonstop, aferenta fiecarei ture de munca a modelelor. Acestea se pot baza mereu pe sfaturile ce vin de la specialisti, in ceea ce priveste metodele si tehnicile ce tin de conversatiile cu membrii si nu numai. Mai ales in primele luni de activitate pana cand un model descopera secretele acestui job si are suficienta baza si incredere de sine sa fie independenta, trainingul este important. De aceea nici experienta anterioara in acest domeniu nu este relevanta.

Cu posibilitate de a lucra part time de asemenea, Kendra Studio sprijina orice model si da sansa multora de a activa in domeniu. Sunt doritoare ce intampina insa dificultati in ceea priveste programul sau au retineri legate de imaginea in societate. Trebuie spus insa ca datorita unui sistem bine gandit Kendra Studio dispune pentru modelele din echipa activitate pe site-uri unde de altfel fetele sunt promovate, insa cu restrictie in tara. Este asadar imposibil ca activitatea unui model sa fie dezvaluita.

O echipa exclusiv formata din reprezentante feminine, unita si multe alte avantaje asa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale sunt completari pentru cele interesate. Kendrastudio.ro isi prezinta integral oferta de angajare, raspunzand si intrebarilor de mare frecventa in randul incepatoarelor.

kendra studio job videochat oferta job videochat