Cum alegi aplica LED potrivită nevoilor tale?

Alegerea corectă a tuturor corpurilor de iluminat din întreaga locuință este un aspect deosebit de important atât datorită funcției estetice de care dau dovadă, cât și a faptului că acestea redau atmosfera fiecărei încăperi.

Aplicele LED se regăsesc în ultima perioadă în topul preferințelor cumpărătorilor în special datorită faptului că aceste corpuri de iluminat sunt foarte versatile, potrivindu-se cu succes în orice încăpere. Aplicele reprezintă o alegere înțeleaptă și datorită avantajelor oferite de tehnologia LED, ce contribuie sesizabil la reducerea costurilor privind energia electrică. Practica a demonstrat faptul că becurile LED au un consum cu până la 80% mai mic față de becurile tradiționale ceea ce se resimte la costurile lunare. Printre beneficiile pe care le oferă o aplică LED se înumără de asemenea și durata de viață îndelungată de care au dat dovadă.

Un astfel de corp de iluminat este foarte ușor de montat ceea ce înseamnă că nu va mai trebui să apelezi contra cost la serviciile unui electrician. În ceea ce privește montarea acesteia pe o suprafață din rigips, nu trebuie să îți faci griji deoarece designul său subțire permite întocmai acest lucru.

Atunci când îți dorești să alegi o aplică trebuie să ții cont de două aspecte și anume tipul și funcționalitatea acesteia.

În ceea ce privește tipul aplicelor, acestea se împart în două categorii, cele cu suport și cele fără. Aplicile LED fără suport au o mască decorativă ce acoperă firul electric ce se conectează la sursa de lumină. Acestea par a fi direct lipite pe tavan și sunt recomandate acelor încăperi cu tavane joase. Aplicile cu suport sunt cele care țin becul la o distanță de 10-12 cm față de tavan.

Catalogul de produse de la DM Living cuprinde peste 1.000 de modele de corpuri de iluminat din care poți alege ceea ce ai nevoie.

Din punct de vedere al funcționalității, aplica LED poate fi acționată fie prin întrerupător, telecomandă, cât și prin senzor. Alegerea se va realiza în funcție de rolul aplicei în încăperea în care aplica va fi montată. Dacă aplica va fi montată într-o cameră mare, se recomandă cea pe telecomandă, timp în care aplica ce se acționează prin întrerupător este potrivită pentru dormitoare. Cele pe senzor sunt destinate cu precădere spațiilor publice ori holurilor din locuințe.

Dacă ești în căutarea unei aplice LED, pe DM Living vei găsi de la modele moderne până la cele clasice.