Crio Flowers, furnizor de plante si flori criogenate, pentru florariile din intreaga tara

Crioflowers.ro, magazin online specializat pe comercializarea florilor si plantelor conservate, pune la dispozitia celor interesati o gama vasta de produse. Stocul este constant actualizat, asadar avantajos pentru publicul larg se refera si la posibilitatea de a estima stocul necesar pentru a comanda.

Ce regasim la Crioflowers

In  ultima vreme florile si plantele stabilizate au inceput sa fie din ce in ce mai populare. Au un aspect real, intact, sunt durabile si permit combinatii variate in forma aranjamentelor florale. Astfel de flori  criogenate fac parte si din oferta prezentata de Crioflowers.

Un astfel de furnizor va economiseste timp, bani si energie, optimizeaza deci modalitatea prin care va intregiti stocurile. Pot fi comandate de aici, din cadrul paginii oficiale crioflowers.ro, produse precum:

ü  Flori de sapun – trandafiri parfumati colorati  in set de 50 sau 81 de bucati, bujori, cale, flori de cires, gerbere si hortensii printre altele.

ü  Flori criogenate – crizanteme, gardenia, garoafe, hortesii printre altele.

ü  Plante stabilizate – frunze de magnolie, de stejar sau aralia, floare de orez etc.

ü  Licheni si muschi stabilizati – acestia au devenit populari in variante de tip tablouri vii si sunt tot mai ceruti de public. Pot fi cumparati en gross sau pot fi create proiecte personalizate.

ü  Flori si plante uscate.

ü  Accesorii si cutii – tije, petale sau cutii speciale pentru ambalare.

Altfel spus, o astfel de sursa poate acoperi tot stocul de marfa necesara oricarui magazin din domeniul floristic. Varietatea produselor asigura mai departe un avantaj pentru a atrage publicul consumator, iar stocul disponibil va fi un avantaj major; oricand stocurile pot fi completate sau noi produse pot fi aduse in atentia publicului, gratie unui acces facil la o sursa bogata de flori si plante populare.

Cine este Crioflowers

Dincolo de parteneriatul in sine, de faptul ca acest furnizor va ofera produse de calitate, veti descoperi aici si un partener strategic al afacerii dumneavoastra din nisa floristica. Astfel, Crioflowers este distribuitor autorizat oficial in Romania pentru celebra marca Rose Amor, privind trandafirii criogenati.

Activeaza pe piata de profil de multa vreme incat experienta recomanda acest furnizor. Sute de produse, de trandafiri, licheni, ursuleti de spuma, plante si varietate de flori criogenate va stau la dispozitie la un click distanta.

O colectie speciala de produse este cea Christams Specials. Descoperiti ofertele online.

Contact:

Str Interioara 3 nr. 1, Constanta

0730301234

contact@crioflowers.ro

Crio Flowers crioflowers.ro