Cresterea performantelor in cadrul organizatiei sau pe plan personal



Brightway este o companie de training si consultanta care ofera programe de crestere a performantei  pentru organizatii si persoane care doresc sa se dezvolte pe plan personal. 

Organizam cursuri foarte practice care se desfasoara sub forma unor simulari interactive, in care participantii creeaza strategii de rezolvare a problemelor cu care se confrunta zilnic la locul de munca sau in viata privata. Astfel, contribuim la dezvoltarea economica, progresul cultural si imbunatatirea calitatii vietii prezente si viitoare.

Sunteti in cautarea unui curs de marketing in cadrul caruia sa invatati sa utilizati tehnici de promovare si sa creati strategii de marketing pentru a creste valoarea brandului pe care il reprezentati si pentru a imbunatati in acelasi timp performantele organizatiei din care faceti parte? Brightway vine in intampinarea acestor probleme prin cursurile de marketing Brightmove.

Un curs de management ce poate fi de mare ajutor si pe care v-il recomandam este Brightboss. Acesta consta intr-un training practic in care va oferim un set de unelte de leadership cu ajutorul carora puteti sa implementati un sistem de conducere autofunctional in organizatia dumneavoastra. Brightboss este unul dintre cele mai performante cursuri de management care se desfasoara pe parcursul a doua zile in care vom raspunde impreuna la intrebarea „De ce au obosit Liderii, Patronii, Conducatorii?" si in care vom analiza problemele cu care se confrunta liderii din zilele noastre.

Cautati sa maximizati rezultatele de business si construiti o echipa de vanzari competitiva? Brightsale este unul dintre cele mai performante cursuri vanzari care pune la dispozitie tehnici si instrumente practice pentru a putea vinde mai mult si mai eficient intr-un context economic dificil. 

Brightlink este un curs de negociere si comunicare la care va veti antrena sa utilizati strategii pentru a va maximiza veniturile si rata de succes a negocierilor cu clientii, furnizorii si partenerii dumneavoastra si va usura negocierile in afaceri si in viata personala.

Pe langa toate aceste cursuri de dezvoltare personala, Brightway organizeaza si programe de team building pentru companii ce au ca obiective imbunatatirea lucrului in echipa si cresterea gradului de implicare si motivare a membrilor organizatiei.

Echipa de traineri Brightway va sta la dispozitie pentru realizarea de proiecte si parteneriate in domeniile training, dezvoltare personala si consultanta in afaceri.

 

###

brightway brightsale training vanzari cursuri vanzari tehnici de vanzari