Corsete modelatoare - cum si cand pot fi purtate?

Orice femeie isi doreste o talie de invidiat, sa fie cat mai supla si sa poata purta fara grija orice articol vestimentar. Insa nu toate sunt inzestrate de la mama natura, mai intervin si factori perturbatori precum ciocolata sau dulciurile bogate in carbohidrati de care organismul nostru nu are nevoie, ci doar ne ofera satisfactie pentru o durata scurta de timp. In evul mediu toate damele purtau corsete care sa le faca talia cat mai mica comparativ cu restul partii de jos a rochiei. Cu cat era mai bufanta rochia, cu atat era mai atragatoare.

In prezent au reaparut aceste piese vestimentare, prin versiuni mai imbunatatite, materiale mai de actualitate, care sa permita pielii sa respire si care sa nu faca rau organismului. In Romania se  gasesc o multitudine de astfel de modele pe https://www.clessidra.ro/16-corsete-modelatoare. Desi Clessidra are mai multe articole vestimentare - inclusiv geci, rochii, lenjerie, pune la dispozitia clientelor si o gama variata de corsete modelatoare.

Ofera o talie de viespe – motivul principal pentru care toate doamnele apeleaza la acest articol vestimentar

Nu se observa pe sub haine – ce poate fi mai practic decat purtarea unui corset care sa nu se vada pe sub tinuta? Se recomanda achizitionarea unei culori albe  pentru hainele deschise la culoare, negre pentru tinutele negri si nude pentru cele subtiri sau transparente.

Unele pot fi purtate in timpul antrenamentelor – exista anumite tipuri de corsete special concepute pentru a grabi procesul de ardere al grasimii corporale din timpul unui antrenament de cardio.  Este  eficienta folosirea atat timp cat se face orice activitate fizica de intensitate moderata spre intensa care activeaza procesul de ardere. Corsete pentru antrenament se poarta doar la practicarea acestuia nu si in alte tinute pentru a oferi aspect.

Exista si trenduri in care corsetele modelatoare sunt folosite ca si piese vestimentare si sunt purtate pe deasupra unui tricou, unei camesi sau a unei rochii pe post de curea.

Clessidra pune la dispozitia proaspetelor mamici corsete si colanti modelatori care sa sustina atat spatele, cat si muschii abdominali pentru a se reface cat mai repede organismul. Modelele pot fi gasite in limita stocului disponibil pe https://www.clessidra.ro/16-corsete-modelatoare