Corporate Office Solutions deschide in Cluj cel de-al doilea birou din Romania

Din luna septembrie, Corporate Office Solution (COS), specialist in solutii integrate pentru amenajarea la cheie a spatiilor de lucru  din Romania, va asteapta la noul sediu din Cluj cu o gama completa de servicii si produse. 



Designul si functionalitatea biroului au efect direct asupra productivitatii si starii generale ale angajatilor. COS ofera servicii complete de amenajare de spatii de birouri  ocupandu-se integral de managementul multiplelor parti implicate in proces.COS ajutacompaniile sa eficientizeze resursele existente si sa transforme spatiile de birouri obisnuite in medii eficiente de lucru, venind cu solutii inovative care contribuie la imbunatatirea modului in care personalul lucreaza, interactioneaza si colaboreaza.



 



Compania COS este formata dintr-o echipa de oameni specializati si organizati in departamente de arhitectura, design, inginerie tehnica, management de santier si proiect, vanzari, astfel ca orice parte a proiectelor de reamenajare, relocare sau fit-out este controlata in intregime, clientul tinand legatura cu o  singura persoana de contact. COS isi desfasoara activitatea astfel incat angajatii sa se poata bucura de noile facilitati fara a fi intrerupti din activitate. Echipele COS lucreaza in paralel, timpul de executie al fiecarui proiect fiind astfel diminuat.



Scopul companiei  este de a transforma orice birou intr-un mediu de lucru placut si creativ, in care angajatii vin cu placere, iar fiecare persoana implicata isi valorifica abilitatile si competentele. Spatiile amenajate de COS sunt adaptate nevoilor  companiilor diverse si incurajeaza colaborarea, socializarea, concentrarea si creativitatea.



Inca din anul 2004, COS a fost o prezenta constanta pe piata din Transilvania,oferind servicii de consultanta si design de spatii de lucru, mobilier, mocheta, partitii, lucrari electrice sau mecanice pentru companii ca Thomsons Online Benefits, Siemens, Emerson, Tenaris, Banca Transilvania, Plexus Oradea, Office Depot, Ing Bank, Garmin si Yardi. Strategia noului birou din Cluj, localizat la parterul The Office Cluj-Napoca, una din cladirile clasa A inaugurate anul acesta in Transilvania, va fi sa continue succesul avut pana acum in dezvoltarea proiectelor de amenajare de spatii de lucru. Biroul din Cluj va beneficia de suportul sediului central din Bucuresti.



Despre COS



Corporate Office Solutions a fost lansata in Bucuresti in 1997 ca singur distribuitor autorizat al produselor grupului Steelcase, lider mondial in industria mobilierului pentru birouri. In cei 17 ani de activitate, compania a colaborat cu peste 1200 de clienti oferind servicii de design de spatii de birouri, lucrari de constructii si instalatii, project management, servicii de relocare, mobilier si mocheta pentru spatiile de birouri si consultanta. Mai multe detalii veti gasi pe www.cos.ro



Powered by SEO monitor