Containerele de la Euroluc Trans, substitute ideale pentru spații și construcții variate

 Cei ce au nevoie de serviciile unei firme de transport știu după ce criterii trebuie să realizeze alegerea acesteia. Factori importanți de avut în vedere sunt seriozitatea oferită, eficienţa și intervalul de timp în care realizează transportul. În aceeași categorie intră și autotractoarele din parcul auto al firmei - trebuie să fie cât mai diversificate pentru a se plia pe nevoile variate ale publicului.

Diversitatea serviciilor puse la dispoziție constituie un alt indiciu important. Pentru că seriozitatea și perseverența sunt cheile succesului, ale reușitei pe această nișă, Euroluc Trans se poate caracteriza ușor ca fiind o firmă de transport eficientă, specializată în transportul maritim, feroviar, aerian, rutier, de mărfuri agabaritice sau în regim special, printre altele.

Ce servicii oferă compania?

Euroluc Trans, firmă de transport cu sediul în Suceava, oferă soluții diverse în ceea ce privește expedierea unor mărfuri de caracteristici variate, în condiții excelente de siguranță. Indiferent de tipul serviciului de transport ales, echipa tânără și dinamică, definită de personalul dedicat, bine pregătit și mereu la dispoziția clienților săi se asigură că livrarea are loc în intervalul de timp stabilit și în condiții optime. Transportul poate să fie independent, fie în grupaj.

În aceeași categorie intră și transportul frigorific și ambiental, transportul lichidelor alimentare și al produselor periculoase. Vehiculele ce realizează aceste expediții sunt dotate și verificate în conformitate cu normele europene de transport.

Euroluc Trans – specialist în vânzarea de containere în România și peste granițe

În lista complexă de servicii a firmei se regăsește și vânzarea containerelor, pentru care se oferă și servicii de transport, contracost. Sunt aduse la comandă (modelele de 20 ft – 6 metri *1 feet – 0.3048 metri, de 30 ft - 9 metri, 40 ft - 12 metri), precum și livrate direct din stocul propriu (cele de 45 ft HC - 13,7 metri *High Cube - similare ca structură cu containerele standard, dar mai înalte). Acestea din urmă, spre exemplu, sunt recomandate de proporțiile bogate:

- Dimensiuni interioare: L 13.55m, l 2.45m, h 2.69m.

- Dimensiuni exterioare: L 13.71m, l 2.50m, h 2.89m.

- Greutate gol: 4280 kg.

- Greutate maximă de încărcare: 26.500 kg.

Ȋntrebuinţările containerelor, în funcție de dimensiuni pot fi variate: se pot realiza construcții modulare, locuințe, blocuri, școli, hale, spații de depozitare, garaje, cabane, spații de birouri, etc. Echipa Euroluc Trans te poate ajuta cu mai multe informații în acest sens.  Îi poți urmări și pe Facebook sau Instagram, unde postează constant video-uri explicite ale activităților desfășurate.