Consumabilele pentru saloane, disponibile online la iGlow.ro

Saloanele de hair and beauty sunt frecventate de cei care au nevoie de servicii profi. Asteptarile sunt mari si tehnica, precum si produsele utilizate, sunt metodele prin care clientii pot fi fidelizati. Pentru tot ce presupune asigurarea stocului de produse iGlow.ro vine cu solutii.

Un furnizor de acest gen ofera avantajul de a achizitiona simplu si rapid produsele dorite. Sunt exclusi intermediarii, sunt excluse taxele aferente intermediarilor. Nu sunteti conditionati de locatie, transportul avand acoperire nationala.

iGlow, magazinul de cosmetice accesibil oricui

De la produse de manichiura de la Crystal Nails disponibile pe iGlow.ro la ulei de masaj Yamuna, de la produsele pentru epilat la cele de coafor aceeasi sursa va deserveste unui scop multiplu. Din acelasi loc pot fi comandate atat consumabilele, cat si aparatura pentru un salon. Produsele regasite aici sunt profesionale, utile si pentru home use daca este necesar, sunt accesibile si in stoc imediat disponibil.

Pentru cei care cauta gama de produse de utilizat in salon, alegerea aceasta cantareste destul de greu. Este cea de care depinde satisfactia clientilor si posibilitatea de a oferi acestora servicii pe masura asteptarilor, la standarde inalte. Ceara utilizata daca nu are elasticitatea corespunzatoare amplifica durerea resimtita la nivelul pielii. Un produs pentru hairstyling daca nu este de calitate nu poate sustine coafura intacta pe parcursul unei zile. Contorizand astfel de aspecte, este de la sine inteles ce nivel de calitate este necesar pentru tot ceea ce este folosit intr-un salon. Insa iGlow.ro se ridica la nivelul asteptarilor cu gama sa de produse disponibile.

Pentru cei care isi doresc aplicarea acasa a unor tratamente ca la salon sau care continua acasa ceea ce au avut parte si la salon calitatea produselor este de asemenea relevanta. Isi vor dori produse profesionale, disponibile de comandat oricand au nevoie.

iGlow isi selecteaza atent produsele comercializate. Veti gasi aici pe cele de marca MELKIOR PROFESSIONAL, CRYSTAL NAILS, ELIXIR MAKE-UP, BrillBird printre altele. Lista este una generoasa. Toate acestea au un raport optim calitate-pret.

Urmariti pagina oficiala iGlow si conturile de social media, pentru ca exista promotii constante, ce implica reduceri de preturi sau chiar transport gratuit pentru orice comanda.

Contact: 

0765 440 337

0748 338 273

vanzari@iglow.ro

iglow.ro