Coneltex - producator autohton de paturi cocolino de calitate deplina!

Despre Coneltex s-avorbit si cu alte ocazii, este acum un nume sonor pentru romani. Vorbim de unproducator care incepand cu aprilie 2020 produce masti faciale medicale. Astai-a adus statutul de real ajutor al romanilor pe perioada crizei de masti. Coneltexa produs in fabrica in Suceava intre 10.000 si 15.000 de masti pe zi si face incontinuare acest lucru.

 

Activitatea a pornit de la baza productiei de textile, iar mastile au aparut acum la nevoie, ca sprijin fara grad de comparatie pentru publicul roman. Totusi, Coneltex ramane un producator renumit pentru lenjeriile aparte pe care le creeza, dar si pentru paturile si celelalte produse textile pe care cei interesati le pot achizitiona si din mediul online.

 

Paturile cocolino de la Coneltex - un plus de confort adus locuintei tale!

 

Coneltex are grija ca locuinta ta sa fie o oaza de confort, de aceea iti pune la dispozitie doar produse textile inalt calitative. Daca ai o afinitate pentru paturi din cocolino, afla ca la Coneltex acestea sunt produse zilnic, iar pentru acest lucru sunt foloseste doar produse de calitate inalta.

 

Paturile din cocolino disponibile pe coneltex.ro sunt de diferite dimensiuni, iar paleta de culori pe care se prezinta este de asemenea una diversificata. Puteti achizitiona de aici paturi cocolino lila, grena, albastre, dar si culoarea piersicii. Pretul este accesibil oricui, avand in vedere ca vorbim de cel de producator. Mai multe detalii in acest sens regasim pe coneltex.ro.

 

Alte produse textile pe care le poti achizitiona de la Coneltex

 

Acelasi producator sucevean iti pune la dispozitie si alte produse textile indispensabile in locuinta. Este vorba despre lenjerii de pat, pilote si perne, protectii pentru saltea, seturi pentru patului copilului, seturi cu pilota, cuverturi matlasate, dar si cuverturi pufoase, fete de masa si naproane, dar si masti faciale medicale.

 

Nu uita ca achizitionand de pe coneltex.ro inseamna ca achizitionezi direct de la producatori, deci preturile nu au adaosuri ascunse. Mai mult decat atat, fiecare produs disponibil pe coneltex.ro este insotit de informatii ce te-ar putea ajuta sa iei decizii bune. Coneltex este producator, ceea ce inseamna ca gasesti constant stoc de produse pe site.

 

Contact Coneltex

 

Strada Grigore Alexandru Ghica, Nr. 18, Suceava

 

0735 194 314