CONELTEX - lenjerii pentru un somn linistit si confortabil

 

Confortul patului de acasa este extrem de important, fiindca este locul unde iti incarci bateriile pentru urmatoarea zi. CONELTEX aduce in atentia clientilor care isi doresc sa aiba parte de un somn calitativ si odihnitor, lenjerii din tesaturi alese, calitative, pentru ca fiecare minut de relaxare sa fie unul sublim.

 

Importanta unei lenjerii de pat calitative

 

Poti sa ai una din cele mai moderne saltele, unele dintre cele mai pufoase perne si cea mai confortabila pilota din lume, insa daca nu sunt infatate intr-o lenjerie care sa fie pe placul tau, somnul cu siguranta va fi unul nesatisfacator. Chiar si atunci cand te relaxezi citind cartea preferata sau vizionand un film, textura lenjeriei trebuie sa fie una care sa se plieze pe preferintele tale, altfel nu iti vei gasi nicicum pozitia, te vei supraincalzi si enerva in acelasi timp.

 

Bumbacul este unul din materialele preferate de oameni, deoarece are dublu rol, este racoros pe timpul verii, dar si un bun izolant termic in sezonul rece, mentinand temperatura corpului in conditii optime. CONELTEX dispune de o gama variata de lenjerii de bumbac 100%, cu diferite texturi, de la creponat la satinat, pentru ca tu sa faci alegerea cea mai buna. Acestia comercializeaza lenjerii de inalte standarde calitative, rezistente in fata utilizarii si spalarilor repetate. Bumbacul este hipoalergenic si este potrivit chiar si pentru pielea sensibila a bebelusilor.

 

In materie de modele, CONELTEX dispune de o paleta variata de imprimeuri interesante, sau pentru doritorii de lucruri simple, clasice, pot oricand opta pentru lenjerii albe, care inspira prospetime si confort vizual. Acestea sunt tratate anti-ingalbenire, pentru a arata ca noi timp indelungat. In plus, lenjeriile din bumbac creponat, pe langa faptul ca sunt placute la atingere, sunt tratate antisifonare, pentru ca tu sa nu iti mai pierzi timpul calcand, ci mai degraba sa iti petreci timpul acela cu cei dragi povestind si razand in pat.

 

Lenjeriile CONELTEX sunt usor de curatat, rezistente in timp si isi pastreaza dimensiunea dupa spalare. Acceseaza site-ul lor oficial www.coneltex.ro si alege lenjeriile in care tu si familia ta sa simtiti confortul absolut.

 

Contact: office@coneltex.ro