Concursul anual de fotografie și videografie de nuntă 2017.

Fotografi-cameramani a lansat pe data de 25 octombrie concursul anual de fotografie și videografie de nuntă 2017.

Acesta este cel mai mare concurs ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă desfasurat în România și se află la cea de a 5-a ediție.

Participanții se vor înscrie în concurs cu cele mai bune materiale ale acestora, realizate în sezonul 2016-2017.

Înscrierile în concurs sunt gratuite și se vor face foarte rapid, fiind disponibilă o platformă dedicată pentru propunerea materialelor.

Concursul va avea un număr de 16 categorii pentru fotografii și 7 categorii pentru videoclipuri.

Acesta se va desfăsura în două etape:

  1. cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de către o comisie de nominalizare locală (foto și video)

  2. cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu internațional (18 jurați pentru foto, 8 jurați pentru video, din 11 țări, 4 continente), asigurând astfel că acordarea premiilor se va face în mod obiectiv.

Pentru toți cei cărora le plac întâlnirile cu profesioniști din domeniu și schimburile de experiență, am pregătit o super tombolă pentru cele mai apreciate workshop-uri și evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă organizate în țară.

Partenerii care vor oferi aceste locuri sunt:

Foto: Weddcamp, shootLess, Ciprian Dumitrescu, Constantin Antochi, Fotodia Studio, Marian Cristea, Marian Sterea, Ovidiu Lesan, Rares Ion.

Video: Intalnirea Videografilor - Frame Concept 2018, Stefan Mirea - UNIKT Media, Vasea Onel + Cristi Coman

Detalii concurs foto   Detalii concurs video   Website   Blog   Facebook

Fotografi-cameramani este cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, prezentând portofoliile a peste 2500 membri. Până în prezent, peste 37,000 de miri au contractat prin intermediul catalogului servicii foto / video oferite de către membrii site-ului.

concurs fotografie nunta videografie 2017 categorii miri gratuit