COMENZI.RO - magazinul online din cadrul caruia puteti achizitiona camere de supraveghere video!

 

 

COMENZI.RO pune pret pe calitate, dar si pe siguranta de care dispuneti in propriul camin. In stocul vast de produse veti regasi si kit-uri complete de supraveghere video. Sunt de calitate superioara, special create pentru a trece cu brio testul timpului, dar si pentru a va oferi gradul de protectie de care aveti nevoie.

O camera de supraveghere are puterea de a intimida. Este un motiv intemeiat pentru care merita sa investiti intr-un sistem de supraveghere video. Cei de la COMENZI.RO vin cu recomandari de sisteme de supraveghere video de la producatori de top. Ei va pun la dispozitie o multime de tipuri de camere de supraveghere.

Diversitate la capitolul sisteme de supraveghere video

De pe comenzi.ro puteti achizitiona atat kit-uri/sisteme de supraveghere video, cat si componente separate. Mai exact, regasiti aici DVR-uri, camere de supraveghere, accesorii CCTV, NVR-uri, camere de supraveghere false, detectoare pentru camere si microfoane, camere video speciale, echipamente de spionaj, localizatoare GPS, reportofoane, monitoare, dar si testere CCTV. Fiecare produs disponibil este insotit de informatii de interes ce va vor ajuta sa faceti alegerea corecta.

Ce tip de camera supraveghere va poate satisface nevoile?

Cei de la COMENZI.RO dispun de stoc divers de camere de supraveghere. Puteti achizitiona de aici camere de supraveghere pentru exterior sau interior, camere de supraveghere wireless, camere de supraveghe dome si chiar modele IP.

Acestea poarta semnatura unor producatori celebri dintre care amintim de Hikvision, Dahua, ASRock, PNI, iar lista poate continua in acest sens.

Camere de supraveghere tip dome, montate pe tavan, arata destul de estetic si nu atrag atentia. Sunt ideale pentru spatiile de birou sau acolo unde nu doriti sa trageti atentia. Camerele de supraveghere standard au un unghi vizual extrem de extins - totul depinde de modul in care alegeti sa le amplasati.

Camerele de supraveghere IP sunt o alegere inteleapta pentru faptul ca pot capta imagini dintre cele mai clare. Chiar daca folositi zoom-ul, imaginea isi mai pierde din claritate, insa nu atat de mult incat sa nu mai puteti repera anumite detalii de interes.

Informatii cheie despre fiecare model in parte regasiti pe comenzi.ro. Personalul poate fi contactat pentru suport si sfaturi utile prin apel telefonic: 031-0050198.