coaching4STARS- Lansare “Ghidul unui STAR pe scena vietii” e-book GRATUIT

“Fie ca ne place sau nu, fie ca ne dam seama sau nu, fiecare dintre noi jucam in viata mai multe roluri in functie de contextul in care actionam la un moment dat. In familie in functie de perspectiva fiecare persoana are un anumit rol: sot, sotie, mama, tata, fiu, fiica etc. La serviciu suntem sefi, subalterni, superior ierarhic, simplu angajat sau coleg de birou s.a.m.d. Si in societate ne gasim in ipostaza de a interpreta anumite roluri: prieteni, amici, simple cunostinte sau in anumite situatii mentori sau modele demne de urmat.” sustine Coach Laura Morar.


“Din pacate nu intotdeauna reusim sa performam in fiecare dintre aceste roluri. Cum fericirea, implinirea si succesul profesional sunt dezideratele oricarei fiinte umane, cheia pentru a le obtine consta in a imbina intr-un mod armonios si echilibrat toate rolurile pe care le jucam la un moment dat in viata.”, continua Coach Laura Morar.


“Desi pare greu de realizat, din experienta mea personala si de coaching chiar afirm cu tarie ca se poate: se poate sa joci excelent in fiecare dintre rolurile pe care le ai de jucat pe scena vietii. Uneori e nevoie de mai mult efort si perseverenta, alteori este suficienta o simpla schimbare de perspectiva asupra lucrurilor”,declara Coach Laura Morar.


“coaching4STARS a aparut din dorinta de a sprijini si potenta oamenii sa depaseasca anumite obstacole si blocaje din viata lor, dar mai ales din credinta ca fiecare om poate fi un star pe scena propriei sale vieti. Daca stam sa ne gandim putin mai atent fiecare dintre noi, in universul sau-mai mic sau mai mare-indiferent de statutul sau pozitia sociala este un star pentru una sau mai multe persoane. Este admirat pentru realizarile sale, este apreciat pentru pareri sau opinii si, de ce sa nu fim sinceri, uneori invidiat pentru succesele sale.”, sustine Coach Laura Morar.


“Tocmai din aceste considerente in ultimele cinci luni am creat si rafinat ceea ce imi place sa numesc: Ghidul unui STAR pe scena vietii! Este un set de 9 recomandari pe care le-am testat eu insumi si o parte din clientii mei si care impreuna sau separat pot contribui la imbunatirea calitatii si stilului de viata ale oricarei persoane.”, evidentiaza Coach Laura Morar.


“Intentia pe care am avut-o in momentul in care am inceput sa lucrez la acest ghid a fost sa fac cat mai multe persoane sa constientizeze ca se poate sa traiesti in armonie si echilibru, ca se poate sa te bucuri de viata chiar si in conditiile actuale in care traim. Important este sa ne pastram valorile, sa realizam ceea ce este esential pentru noi si sa ne dam seama ce ne dorim cu adevarat de la viata pe oricare dintre planurile sale.”, declara Coach Laura Morar.


Fiecare dintre cele 9 recomandari din “Ghidul unui STAR pe scena vietii!” te poate ajuta sa iti transformi viata in sensul in care ti-l doresti. Tot ce este necesar sa faci este sa il parcurgi, sa alegi ceea ce ti se potriveste si sa testezi. S-ar putea sa constati lucruri surprinzatoare! Acum este disponibil GRATUIT pentru tine pe site-ul http://www.coaching4stars.com/e-book-gratuit/


Credo coaching4STARS: “ Daca as fi facut in viata mea toate schimbarile necesare as fi deja un om de succes. Daca insa nu am ceea ce imi doresc, atunci va trebui sa ma schimb pentru a-l obtine.”

www.coaching4STARS.com