Club de Muzica Aneis













Clubul muzical este o intalnire interactiva si incitanta intre oameni pasionati de muzica, deschisi la nou. Oameni care doresc să asculte muzica altfel decat pana acum, să vorbească despre ea, să cânte pe ritmurile sufletului lor si sa interactioneze cu oameni noi, dand frau liber creativitatii.

Vorbim despre istoria muzicii si ascultam piese reprezentative, ascultam muzicieni contemporani pe care nu ii stiam, facem jocuri interactive de improvizatie, folosindu-ne de mici instrumente de percutie si de propriul corp pentru a crea sunete si ritmuri fascinante. Vizionam si analizam documentare care ne vorbesc diferit despre muzica si ne ajuta sa intelegem ce este melodia, ritmul, armonia, sau documentare care ne arata procesul creator al muzicienilor si cum se naste un cantec.

A canta este ca si cum am vorbi, ca si cum am respira. Este felul nostru natural de a fi pe care prea mult timp l-am uitat. Asa incat aici ne regasim: cantam, ascultam, radem, respiram. Ne re-conectam cu noi insine, cu celalalt, cu minunea vietii, prin cantec.”

Tarif participare: 35 lei

Inscriere: www.aneis.ro, www.hobbycafe.ro, www.serendipity-tea.ro

Facilitator club: Diana Herman, initiator al http://www.aneis.ro/cluburi/club-de-muzica/





























club aneis muzica hobby cafe serendipity hobby pasiune interes instrumente percutie improvizatie sunete