Clessidra - inca mai ai timp sa-ti modelezi talia pentru vara aceasta cu un corset modelator

 

 

Clessidra aduce in atentia clientelor corsetele modelatoare pentru antrenarea taliei. Probabil mereu te-ai intrebat cum de vedetele au taliile asa subtiri. Desi alimentatia si exercitiile fizice au un rol important, social media este plin de falsitate, multe persoane recurgand la Photoshop. Sau mai este varianta operatiilor estetice, insa nu oricine isi permite aceste interventii chirurgicale. Ca o metoda alternativa, eficienta in scaderea rapida a centimetrilor taliei, dar la preturi accesibile, corsetul modelator vine in ajutorul femeilor ce isi doresc sa arate senzational vara aceasta.

 

Cum functioneaza corsetul modelator

 

Inca din secole indepartate femeile foloseau corsetele pe sub rochiile acelea bufante, grele, pentru a obtine talia de viespe mult visata. Desigur ca pe vremuri erau mult mai rigide, incomode, fara a le oferi prea multa libertate de miscare, daramite respirare.

 

Acum tehnologia a avansat, iar corsetele modelatoare vin in varii grade de compresie, pentru ca fiecare persoana sa aleaga in ce se simte ea mai confortabil. Clessidra dispune de corsete cu grad de compresie scazut, mediu, ridicat si ultra-compresie. Acestea au dispuse sisteme de prindere de tip mos si baba, iar clientele pot regla corsetul in functie de compresia ce o vor pe diferite zone ale abdomenului. Regasesti pe site atat variante nude, cat si negre, ce le poti purta cu usurinta pe sub haine.

 

In timpul antrenamentelor de la sala, corsetul va accelera arderile din zona abdomenului atat datorita compresiei, cat si a termosudatiei. Insa acesta poate fi purtat chiar si in timpul treburilor casnice sau la birou, iar tu vei pierde centimetri din talie chiar si fara sa faci nimic.

 

Corsetul modelator nu numai ca te ajuta sa obtii talia de clepsidra, dar iti si mentine postura corecta. Asta inseamna ca durerile de spate vor fi diminuate, fiindca vei avea coloana dreapta. Vei regasi pe site chiar si corsete si alte lenjerii modelatoare ce sunt ideale de purtat chiar si sub cele mai mulate rochii. Astfel, aspectul tau fizic va fi unul uniform, lenjeria este invizibila ochilor privitorilor, iar toata lumea se va intreba care este secretul tau de arati atat de bine.

 

Intra pe www.clessidra.ro sa descoperi lenjeria lor modelatoare calitativa, de la branduri renumite.

 

Contact:

0730612141

0752094324