Centru de Cafea, aliatul business-urilor din Horeca

Un business din Horeca, fie ca este un restaurant sau chiar si o locatie cu posibilitate de cazare pentru oaspetii doritori, castiga publicul prin servicii ireprosabile. Sa fii ospitalier inseamna sa oferi ceea ce un oaspete se asteapta si poate si ceva in plus. Iata de ce a servi o cafea delicioasa inseamna o sansa in plus de a demonstra ca va preocupa calitatea si servirea de 5 stele.

Exista un concept prost inteles despre ce inseamna a servi clientilor o cafea buna. Conteaza nu doar tipul de cafea si modul de preparare, echilibrul perfect intre cantitatile de ingrediente. La fel de important este ce tip de aparat folositi si cum este acesta reglat. Despre povestea cafelei desavarsite descoperiti mai multe de la CafeaPlus.ro.

Centru de Cafea este totodata si o prajitorie de cafea

Centru de Cafea isi propune sa fie un nume de reper a nisei. Si-a diversificat serviciile, astfel incat aici veti gasi o echipa competenta sa va ajute atat in alegerea unuia dintre acele aparate de cafea noi care promit sa pregateasca o cafea cu gust adevarat, cat si sa repare un astfel de aparat. Aici veti gasi sortimente diverse de cafea, implicit o prajitorie pentru cafea.

De la maestrii gustului in materie de cafea veti descoperi ca suntem atat de diferiti si definim ca fiind o cafea buna acel preparat care are o intensitate diferita, aroma inconfundabila, pregatita cu boabe proaspat prajite si rasnite. Dar asta nu inseamna ca intregul proces va dura exagerat de mult pana cand parcurgeti acesti pasi. Acelasi loc va pune la dispozitie o cale de a optimiza timpul de pregatire, servind cafea inegalabil de buna.

Aparatura ce face parte din oferta celor de la cafeaplus.ro beneficiaza degarantie si post garantie si puteti solicita contracost ajutorul echipei. De laaceeasi sursa va este rentabil sa achizitionati, la nevoie, piesele deinlocuit.

Pentru uz casnic sau profesional aparatele de cafea disponibile aici asteapta sa fie alese! Pentru cei care vor face o alegere practica, Centru de Cafea se va dovedi a fi un aliat al business-urilor - va optimizati timpul si costurile colaborand cu aceasta echipa. Rasfatati-va clientii cu o cafea cum greu o poti uita si setati noi standarde ale servirii unor produse de calitate. Oaspetii va vor tine minte si vor reveni cu drag in localurile voastre!

Contact:

comercial@cafeaplus.ro

tehnic@cafeaplus.ro

cafeaplus.ro