Cele mai inspirate cadouri pentru iubite - cum îl alegi pe cel potrivit?

Femeile iubesc cadourile, însă nu orice tip de cadou. De multe ori, un buchet cu florile preferate sau un city break în orasul favorit este un cadou mult mai apreciat decât o geantă de la un anumit brand de lux. Exact, cadourile care arată un interes crescut pentru pasiunile și dorințele persoanei iubite sunt apreciate pentru ca transmit un mesaj unitar "Te iubesc, îmi pasă de tine și vreau să fii fericită!". Astăzi te vom învăța cum sa alegi cele mai inspirate cadouri iubită. Ori de câte ori vei fi în pană de idei, recitește informațiile de mai jos și ne vei mulțumi de fiecare dată.

Observă starea de spirit înainte de o aniversare

Este extrem de important să cunoști persoana de lângă tine, să o "citești" în momentele cheie. Dacă știi că a avut o săptămână grea și în astfel de momente preferă să nu se dea jos din pat un weekend întreg pentru a se odihni, poate nu ar fi o idee chiar atât de bună să o duci într-un city break într-un oraș pe care nu l-ați mai vizitat. S-ar putea ca astfel de activități să o obosească și mai tare și să clacheze la un moment dat. Comandă în schimb mâncare de la restaurantul ei favorit, cumpără-i un buchet de flori și organizează o cine romantică în living - acest cadou sigur o va impresiona. Există însă și femei care în momentele de oboseală și stres maxim preferă să schimbe mediul, să plece la munte sau să meargă la un masaj. Pentru ele un răsfăț la un centru Shakti spa este cel mai bun cadou. Revenind la ideea principală, trebuie să știi să observi starea de spirit a partenerei pentru a-i oferi cadoul perfect. 

Ascult-o și află mai multe despre pasiunile ei

Dacă stai de vorbă cu partenera ta, la un moment dat s-ar putea să te gândești că nu o cunoști deloc. Orice femeie are pasiuni și dorințe ascunse. Unele regretă că nu au învățat în copilărie să cânte la pian, altele că nu au urmat un curs de dans sau de olărit. Poți să folosești aceste pasiuni în avantajul tău și să îi oferi ocazia de a practica activitatea la care visează de mult. Ce îți putem spune cu siguranță este faptul că te vei îndrăgosti de sclipirea din ochii ei. Așa îți vei da seama și cât de inspirat ai fost în alegerea cadoului. 

Provoaca-o să își întreacă limitele

Dacă iubita ta este pasionată de adrenalină și știi că nu se da la o parte de la nicio provocare, oferă-i cadou o experiență plină de adrenalină! Un zbor cu parapanta sau cu balonul cu aer cald, un traseu off-road sau o cursă cu o mașină de raliuri, toate sunt exemple de cadouri potrivite pentru o persoană care este mereu în căutare de senzații tari. 

Arată-i că o iubești prin intermediul unui cadou de tip experiență pentru că acestea trezesc cele mai puternice senzații și emoții în interiorul unei femei.