Cele mai bune idei de optimizare a bugetului de cãlãtorii de afaceri

Pot fi minimizate cheltuielile unei companiei? Existã soluții de economisire a bugetelor sale? WECO Travel împreunã cu Lufthansa Group, Amadeus și AirPlus International oferã cele mai bune soluții și tehnologii pentru optimizarea costurilor clienților business.



Lider în domeniul soluțiilor manageriale pentru cãlãtoriile de afaceri, Weco Travel, vã invitã sã participați la conferința “Smart ideas for cost effective travel business budget”. Evenimentul va avea loc pe 18 iunie, la Ramada Parc Hotel din București, începând cu ora 15:30 . Specialiștii Amadeus vã vor prezenta cum sã gestionați mai bine bugetul firmei plecând de la costul cãlãtoriei de afaceri. Consultanții Lufthansa Group și AirPlus International vã vor recomanda idei referitoare la achiziția pachetelor de servicii, soluții de platã adaptate nevoilor companiei și sisteme informatice eficiente pentru monitorizarea si controlul în timp real al cheltuielilor legate de cãlãtoriile corporate.



Weco Travel a înțeles nevoia companiilor de a-și gestiona cât mai bine bugetele pentru cãlãtoriile corporate. În acest sens, își propune sã organizeze în fiecare an, alãturi de companiile partenere, o conferințã dedicatã serviciilor ”smart travel”. Conferința de joi va fi urmatã de o tombolã cu premii.



WECO Travel și-a început activitatea în anul 1998, fiind pionier al operatorilor de turism din zona de business travel. În prezent, este lider în managementul corporate travel atât în România, cât și în zona CEE (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia). În anul 2014, cifra de afaceri a companiei WECO CEE a depãșit a depãșit 120 mil. Euro.



Cea mai mare companie aerianã germanã, Lufthansa pune la dispoziția clienților corporate  o gamã largã de servicii și soluții de cãlãtorie. Compania este cel mai popular grup aerian strãin din România.



Lider în soluțiile de software, Amadeus este o companie din industria turismului care investește în cercetare și dezvoltare. Prin noile tehnologii dezvoltate, compania oferã cele mai eficiente servicii în industria de travel, punând la dispoziția clienților business oferte și asistențã personalizate.



Important furnizor în materie de soluții financiarede E-payment de travel management, AirPlus International este recunoscut în toatã lumea, având un portofoliu de aproximativ 41.900 de clienți corporate.



Mai multe detalii despre acest eveniment si confirmarile de participare se pot transmite la office@wecotravel.ro sau telefonic la 0212422323.

Weco Travel idei de optimizare cãlãtorii de afaceri Smart ideas conferinta de presa