Cel mai mare turoperator român reia charterele pentru Egipt!

La cererea unui număr mare de turiști români, Christian Tour relansează în această vară cursele directe spre Hurghada, după o absență de doi ani, transformând destinația în vedeta sezonului vară-toamnă 2017.  Potrivit celui mai mare turoperator român, se estimează că în acest an aproximativ 4000-4500 de turiști români vor călători în „Țara faraonilor” .

Egipt se află pe lista de dorințe a turistului român din mai multe motive.  Hotelurile all inclusive sunt competitive cu cele din Turcia, atractiile sale turistice (precum piramidele ori marile temple) sunt unice în lume, fiind considerate adevărate minuni, iar plajele exotice ale Mării Roșii oferă nenumărate posibilități de relaxare și divertisment!

„Egiptul este o destinație ideală pentru tot timpul anului, se potrivește oricărui tip de turist și se află la doar trei ore de zbor de România, spune Marius Pandel, CEO Christian Tour. Programul nostru de acum doi ani s-a bucurat de mare succes în rândul turiștilor români și aproape toate cursele au fost pline. Pe baza multiplelor solicitari venite de la turiști, ne așteptăm ca locurile la primele curse charter să se epuizeze într-un timp record”.

Astfel, de la 1 august și până pe 25 octombrie, Christian Tour estimează că va duce, în vacanță în Egipt, în jur de 4.000-4.500 de turiști români. Regimul curselor charter este de una pe săptămână, cu plecare din Bucuresti către Hurghada, iar zborul va fi operat de către compania aeriană Blue Air. Vor fi disponibile hoteluri de 3*, 4* și 5* - cu două mese pe zi și All Inclusive.

Copiiide până la 14 ani au gratuitate la cazare

Pentru un sejur de 7 nopți cu demipensiune la un hotel de 3* - tarifele pornesc de la numai 371 euro/persoană. La un hotel de 4* cu all inclusive, turiștii plătesc de la 400 euro de persoană, în timp ce pentru un sejur similar, dar la un hotel de 5* - prețurile pornesc de la 437 euro/persoană. La aceste tarife se adauga 95 euro/persoană taxa de aeroport.

Clienții pot rezerva sejurul doar cu 100 de euro avans, iar restul „de plată poate fi achitat cu până la 21 zile înainte de plecare. Copiii de până la 14 ani au gratuitate la cazare.

"Relansăm cursele directe spre Egipt, datorită numeroaselor cereri primite de la clienții noștri, dar și pentru că prețurile unui sejur în această țară sunt din ce în ce mai accesibile. Tocmai de aceea, punem de la bun început la dispoziția clienților noștri oferte de vacanță complexe, ce implică nu doar sejururi, ci și numeroase excursii opționale, circuite și croaziere. Nu în ultimul rând, mizăm pe experiența unui commercial manager de origine egipteană în echipa Chrisitian Tour, care știe toate detaliile turismului de acolo și ne va ajuta în ce privește dezvoltarea acestui produs", a mai spus Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Deși charterul a fost anunțat pentru plecări până la 25 octombrie, se estimează că zborurile vor fi prelungite și pentru perioada toamnă-iarnă 2017-2018, mai ales că Egiptul este o destinație de vacanță de vizitat în orice perioadă a anului.

În urmatoarea perioadă, Christian Tour va relansa, de asemenea, și programul Senior Voyage Egipt, pe care l-a desfășurat și în anul 2015 cu mare succes în rândul turiștilor români de peste 55 ani. Special pentru seniori, pachetele vor include, pe lângă cazare și masă tip demipensiune, și o serie de excursii opționale în cadrul cărora se vor vizita cele mai importante obiective turistice ale Egiptului, țară binecunoscută pentru numeroasele vestigii arheologice și pentru cultura extrem de bogată.

Hurghada, paradisul de la Marea Roșie

Până acum 20 de ani, cosmopolita stațiune Hurghada de la Marea Roșie, nu era mai mult decât un sătuc umil de pescari cu plaje virgine și casuțe modeste. În ultimii ani, industria turismului a luat amploare, ridicând Hurghada în topul celor mai frumoase destinații din lume. Cei care optează pentru un sejur în această stațiune pot vizita piramidele lui Kheops, Kephren și Mykerinos, Sfinxul și Valea Templului, o fabrică de papirus (pentru a afla cum locuitorii Egiptului scriau pe hârtie de papirus), și Muzeul Egiptean din Cairo (unde potfi observate mumiile celebre ale vechilor regi egipeni).

Turiștii pasionați de sport pot practica snorkeling în Insula Giftun din Marea Roșie sau pot alege un jeep-safari în deșertul din estul Egiptului. Scuba diving sau snorkeling sunt doar două dintre posibilitățile prin care poți admira bogățiile Mării Roșii. În Hurghada se găsesc zeci de centre de scufundări de unde poți închiria echipamente, dar și unde să iei cursuri de înot. Pentru cei mai puțin aventurieri există întotdeauna o alternativă: vasul cu podea din sticlă, de unde poți vedea un spectacol ireal de culoare, ori submarinul Sindbad care coboară până la adâncimea de 20 de metri.

 

Istorie, divertisment, delicii culinare...

 

Egiptul este destinația obiceiurilor străvechi, a tradițiilor mistice, a locurilor cu încărcătură energetică uriașă, a plajelor fantastice și a apelor care ascund bogății. Destinația are puțin din toate: culoare, un strop de magie, istorie, divertisment și delicii culinare. La doi pași de Hurghada într-un cadru aproape ireal, descris doar în carțile de basme, se pot găsi toate aceste minunăţii, la Alf Leila Wa Leila.

Totodată, atât Sharm el-Sheik cât și Hurghada sunt considerate adevărate imperii all-inclusive, cu piscine imense, parcuri de distracții cu tobogane, centre de divertisment pentru copii, restaurante a la carte și plaje private.

 

***

 

În 2017, Christian Tour împlinește 20 de ani

 

ChristianTour, cea mai mare agenție de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifră care o clasează pe primul loc în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de aproape 20 ani în piața de turism autohton,  ChristianTour deține în acest moment 32 de agenții proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rămânând în continuare cel mai mare turoperator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.