Cel mai inteligent ghid turistic – numai la Portal Turism

Portal Turism a lansat o noua aplicatie pentru utilizatorii de iPhone menita sa ofere cele mai eficiente servicii si informatii turistice pentru turismul din Romania. Aplicatia Turism Intern reprezinta cel mai utilizat ghid turistic al Romaniei, este foarte usor de accesat si ofera utilizatorilor posibilitatea de a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte turistice, precum si de a avea acces la cele mai detaliate si noi harti.

 

Aplicatia Turism Intern pentru iPhone poate fi descarcata gratuit de pe site-ul www.portalturism.com si ofera un director mobilin care vei gasi pensiuni, hoteluri, vile, apartamente si alte unitati de cazare in zona in care te intereseaza, putand face rezervarea direct de pe telefonul tau mobil. De asemenea, vei gasi restaurante, baruri, cluburi, cafenele in zona care te intereseaza. In afara de acestea, aplicatia iti mai ofera informatii despre cinematografe, teatre, magazine, saloane de infrumusetare, cluburi de agrement si obiective turistice.

 

Aplicatia functioneaza pe baza coordonatelor GPS si are mai multe functii extrem de utile, facand-o sa fie cel mai inteligent ghid turistic din Romania. Functia „In jurul meu” a aplicatiei iti ofera informatii complete despre punctele de interes existente in zona in care te afli, de la detalii specifice despre locurile respective si poze, pana la adresa exacta, datele de contact, distanta in kilometri si ghidare rutiera pe harta.
Pentru a gasi oferte de cazare ai la dispozitie o cautare la nivel de localitate, judet sau zona turistica si astfel poti afla cele mai bune tarife de cazare, avand acces totodata si la o cerere de rezervare pe care o poti completa direct de pe telefonul mobil. De asemenea, prin functia „cerere cazare” poti completa un formular cu ceea ce iti doresti, care va fi trimis tuturor colaboratorilor Portal Turism, iar tu vei fi contactat de cei care indeplinesc conditiile cerute de tine.

 

Aplicatia Turism Intern te ajuta sa economisesti timp, bani si sa iti planifici vacanta exact asa cum iti doresti, fiind in permanenta un ghid eficient si gratuit. Descarca aplicatia de pe site-ul Portal Turism si beneficiaza de cele mai bune oferte. De asemenea, daca esti pe site-ul Portal Turism, arunca un ochi si la ofertele de cazare in Sulina, incepand de la 50 de lei pe noapte pentru ca tu sa ai parte de cele mai bune unitati de cazare la cele mai avantajoase preturi. Viziteaza Delta Dunarii la preturi irezistibile!

 

Despre Portal Turism
Portal Turism este cel mai mare portal de turism din Romania, punand la dispozitia clientilor sai numeroase oferte de sejururi, city-break-uri, circuite sau croaziere, cu posibilitati de cazare la peste 10000 de unitati din Romania si peste 300000 de hoteluri din toata lumea.  Clientii Portal Turism au acces si la cele mai bune oferte de early booking sau last minute oferite de agentiile de turism colaboratoare, precum si la o serie de informatii extrem de utile in legatura cu tot ceea ce trebuie sa stie despre locul pe care aleg sa il viziteze.

Powered by SEO monitor