Cel mai bun studio de videochat din lume este Studio20! Iata de ce!

Rolul unui studio de videochat este sa isi ajute modelele sa ajunga cat mai sus in cariera, cu atat mai mult daca acestea lucreaza perfect in echipa si invata cum sa isi depaseasca limitele. Studio20 a fost declarat cel mai bun studio de videochat din lume gratie experientei sale de peste 18 ani in industrie si profesionalismului de care da dovada. Premiile si certificarile numeroase atesta faptul ca Studio20 este mai mult decat un simplu studio de videochat, ci o companie care isi respecta modelele si intreaga echipa si care a demonstrat ca poate atinge culmile succesului cu ambitie si determinare. 

Experienta dicteaza performanta
Anii de experienta in industria de videochat fac ca Studio20 sa devina cel mai cautat studio de videochat. Sub sloganul "Excelam impreuna!", aceasta companie si-a propus sa ofere tinerelor un mediu de lucru excelent, conditii avantajoase pentru a-si desfasura activitatea si multe alte facilitati. Trainerii din cadrul acestui studio au experienta necesara pentru a ajuta modelele sa devina profesioniste in ceea ce fac zilnic si sa evite eventualele probleme. Chiar si modelele cu experienta le pot ajuta pe cele incepatoare sa devina cunoscute in mediul online in toate colturile lumii, astfel incat sansele castigurilor sa fie maximizate. 

Un nume consacrat in industrie
Nu exista model de videochat care sa nu fi auzit de Studio20 atat pe plan national, cat si international. Tinerele care inca nu au avut ocazia sa isi desfasoare activitatea la Studio20 nu trebuie sa isi piarda entuziasmul, caci intotdeauna exista un loc pentru fiecare persoana care isi doreste sa persevereze. Acest studio de videochat primeste anual cele mai multe premii si distinctii internationale, fiind un reper in domeniu pentru profesionalism si performanta. In anul 2016, Studio20 a primit premiul "Best Cam Studio", in cadrul galei YNOT si, doi ani la rand, in 2015 s 2016, premiul pentru "Studio of the Year", in cadrul galei GFY Awards, eveniment ce a avut loc in Las Vegas. Comunitatea #girlsfromstudio20 a reprezentat cu succes compania in cadrul acestor ceremonii fastuoase si a celebrat succesul in industrie. 

O oportunitate care a schimbat viata a mii de tinere
Daca pana acum un studio de videochat trebuia sa asigure un castig lunar tinerelor modele, in prezent lucrurile s-au schimbat. Cel mai bun studio de videochat ofera TOTUL fetelor ambitioase, astfel ca le incurajeaza inca din primele zile cu bonusuri de angajare si bonusuri de performanta. De asemenea, Studio20 le pune la dispozitie fetelor posibilitatea de a avea un program flexibil si conditii avantajoase de munca in baza unui contract de artist-interpret, astfel incat tinerele care aleg acest studio de videochat sa nu regrete vreodata alegerea facuta. 

Si tu poti fi model la acest studio de videochat prestigios daca iti doresti cu adevarat acest lucru! E suficient sa dai dovada de ambitie, dorinta de munca si mult entuziasm atat la inceput, cat si pe parcursul activitatii. Studio20 este un partener de incredere si va fi intotdeauna pentru femeile puternice, care stiu cu adevarat ce isi doresc de la viata si muncesc pentru asta! 

studio videochat Studio20