Ce vrei sa stii despre masaj erotic

 

Masaj erotic este un mod minunat de a te relaxa, de a te conecta si de a explora placerea alaturi de iubitul tau. Pe calea Tantra, ne bucuram impreuna si onoram corpul nostru ca un templu al incantarii. Aceasta experienta ne va permite sa exploram energia erotica in moduri noi si poate fi si un preludiu minunat inainte de a face dragoste.

Afla aici sase beneficiile daca incerci masaj erotic:

Pregatirea

Pregateste o atmosfera calda, un loc linistit, confortabil pentru a nu fi deranjat pentru urmatoarele 2 ore. Asigura-te ca toate telefoanele sunt dezactivate. Aprinde cateva lumanari si pune muzica relaxanta, romantica.

Inima

Incepe cu un omagiu adus inimii. Acesta este o veche practica tantrica pentru recunoasterea divina a celuilalt pe masura ce intra in timpul sacru. Stai vizavi de partenerul tau si uita-te in ochii lui. Mentine contactul vizual de-a lungul procesului. Intinde bratele spre pamant, palmele le vei impreuna. Inspira si, mentinandu-le impreuna, adu mainile la inima ta. Expira, in timp ce le duci inapoi. Inspira si incearca din nou. In cele din urma revino la pozitia initiala.

Spatiul

Constientizarea momentului prezent si crearea unui spatiu sigur in care sa oferi un masaj erotic este un lucru foarte important. Fa un cerc imaginar in jurul tau si al partenerului cu bratele, astfel incat amandoi sa va aflati in el. Scoate lucrurile care nu va servesc in acest proces (trecut, distrageri, furie, griji, etc) din cerc. Acest lucru il faci cu un singur gest, ca si cum elimini fizic un obiect, precizand totodata cu voce ceea ce doresti sa faci. In continuare, aduci lucrurile care vor spori conexiunea dintre voi doi (dragoste, dorinta, incredere, etc). Nu uita sa folosesti cuvinte vorbite. Iata doua exemple: "Am trecut peste impas!" sau "Chem pasiunea!".

Aprinde dorinta

Odata ce ai creat cercul, impartasiti-va dorintele, temerile si limitele legate de a primi sau a oferi un masaj erotic. Vorbiti pe rand, ascultati si nu va judecati. Exemple: "Dorinta mea este sa ne conectam energia erotica.", "Teama mea este ca as putea adormi si te-ai putea simti rau sau dezamagit.", "Limita mea ca timp este ora 11.00."

Limite sanatoase

Intimitatea apare atunci cand limitele sanatoase sunt onorate. Te simti in siguranta, sunt deschise si prezente. Limitele se pot schimba, asa ca verifica periodic pentru a vedea cum se simte partenerul tau. In cazul in care limita ta s-a schimbat, spune-i partenerului tau acest lucru. Pentru un masaj erotic reusit comunicarea limitelor este cheia!

 

 

 

masaj erotic erotic masaj erotic massage masaj erotic Bucuresti