Ce trebuie sa faci atunci cand firma ta se indreapta spre faliment

 

Desi unii pornesc cu entuziasm si pasiune in deschiderea unei firme, multi factori pot duce la falientul acesteia care nu tin neaparat de antreprenor. Unul dintre acesti factori a fost in acest an, virusul COVID-19 iar natura nu o poate nimeni controla. In cazurile de faliment iminent, apelarea la serviciile oferite de Cabinet Lichidator, pot sa iti aduca solutiile necesare.

 

Serviciile de insolventa - ce trebuie sa stii

 

Fiecare firma are propriul sau patrimoniu, iar intr-o situatie care anunta inevitabilul faliment, acesta se refera la faptul ca nu exista suficiente fonduri banesti pentru platile aferente firmei, de la datorii, la salarii si facturi. Pentru a trece cu brio prin acest impas, care a lovit numerosi antreprenori in ultima perioada, apelati la o echipa competenta si cu vasta experienta precum Cabinet Lichidator. Acestia ofera consultanta necesara, pentru a gasi solutii optime in vederea evitarii declararii falimentului. Procedura lor este una transparenta si previzibila, oferind flexibilitate indiferent de domeniul in care sunt cerute serviciile de insolventa. Acestia trateaza cu seriozitate si corectitudine fiecare caz in parte.

 

Experienta in domeniu precum si profesionalismul, vor aduce negresit rezultatele optime pentru fiecare client, ocupandu-se chiar si de expertize contabile. Insolventa nu si-o doreste nici angajatorul, nici angajatul pentru ca societatea nu-si mai poate plati datoriile. Aceasta nu trebuie confundata cu falimentul, caci aceea este ultima etapa a insolventei. Intrand in insolventa, cel care detine firma are timp sa se redreseze, in perioada impusa de lege pentru a plati datoriile.

 

Procedura de insolventa poate fi deschisa de debitor, creditor sau alte persoane sau institutii prevazute prin lege. Sunt doua situatii cand apare insolventa: atunci cand debitorul nu si-a mai platit datoriile timp de 60 de zile dupa termenul scadent fata de creditor, sau insolventa devine iminenta atunci cand este dovedit ca debitorul nu are cum sa plateasca la timp datoriile, cu resursele banesti ramase. Trebuie reamintit ca si salariatii au dreptul de a cere inceperea acestei proceduri de insolventa daca nu sunt platiti o perioada indelungata.

 

Cabinet Lichidator, ajuta persoanele care se afla in aceste situatii dificile, specialistii colaboratori oferindu-le suportul juridic necesar si consultanta profesionala.

 

Contact: 0770417373

 

office@cabinetlichidator.ro