Ce trebuie sa afli despre cel mai bun studio de videochat din lume

Daca esti tanara, dornica sa iti faci un nume in industria de videochat, serioasa si gata sa lase deoparte prejudecatile, ai nimerit unde trebuie. Studio20, cel mai mare si mai premiat studio de videochat din lume, asteapta sa te cunoasca si sa iti ofere ocazia unica de a-ti castiga independenta financiara si cele mai ravnite premii din industrie.

Sa facem cunostinta!

Din anul 2000 am devenit un concurent de temut pentru alte studiouri de videochat din tara si din strainatate. Pana in momentul de fata, suntem mandri ca am castigat cele mai multe premii internationale – de la Cam Studio of the Year si Live Cam Model of the Year (la Gala XBIZ 2017), la „Best Live Cam Studio of the Year”, in cadrul Premiilor GFY (in 2016),  locul 1 pentru “Best Cam Studio”, in cadrul Premiilor YNOT, de la Praga, din septembrie 2015 s.a.m.d.

Iar din acest an, meritele noastre au fost rasplatite si cu certificatul oferit de unul dintre cele mai cunoscute site-uri de videochat din lume - "Studio Certificat Jasmin". 

Mai ai nevoie si de alte argumente pentru a lucra la noi? Sa incepem cu locatiile noastre, exclusiviste, cu camere tematice gata pentru streaming. Sediile Studio 20 din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova si Los Angeles debordeaza de eleganta si stil. In aceste locatii, modelele de videochat au parte de curatenie impecabila, confort si decoruri diversificate, care le ajuta sa-si puna in valoare show-urile private. Aici, ele se vor simti ca niste adevarate printese.

Sa nu uitam faptul ca studioul nostru de videochat a oferit intregii lumi cele mai apreciate si titrate modele de videochat, precum Devious Angel, Raquelle Diva, Sasha Red, Lexie Ford, Rebecca000 si asa mai departe. Cum am reusit? Cat se poate de simplu. Prin proceduri de studio si de marketing testate si complet integrate, pentru modele, prin instruirea in profunzime a personalului de suport si a celui de management, prin focusul pe excelenta.

Si, nu in ultimul rand, suntem o afacere 100% legala, ce nu face compromisuri in ceea ce priveste regulile, procedurile si calitatea modelelor. Daca iti vei completa aplicatia de angajare in videochat, vei beneficia de contract de artist-interpret, de asigurari sociale, de asigurare medicala privata, precum si de recompense si concursuri pentru ca esti foarte importanta pentru noi. 


De ce sa completezi formularul de angajari la studiourile noastre de videochat

Stim ca vrei o viata mai buna, in care sa fii independenta financiar. Studio 20 iti poate implini visul! Prin locurile de munca in videochat pe care ti le punem la dispozitia vei putea sa-ti castigi independenta financiara si sa ai propria casa si o masina noua, de lux, dupa numai 2-3 ani de activitate. 

Compania noastra isi mareste mereu echipa de modele deoarece deschidem noi locatii in toata Romania. In doar doi ani de zile, am reusit sa inauguram studiouri de videochat in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova, dar si peste hotare, tocmai in inima Americii, foarte aproape de Hall of Fame - Los Angeles.

Am devenit cel mai premiat studio de videochat din lume pentru ca avem abilitatea de a recruta si pregati modelele pentru a avea un succes fulminant pe plan international. Dispunem de o echipa de traineri de videochat profesionista, gata sa iti impartaseasca secretele despre cum poti atrage si fideliza membrii si sa te transforme intr-o maestra a seductiei. Si totul gratuit! 

Mai mult, tehnologia din studiourile noastre de videochat este de ultima generatie. Iti vom asigura aparatura performanta, lumini profesionale si suport tehnic non-stop. Iar echipa noastra de make-up artisti si hairstylisti te vor ajuta sa te transformi zilnic, astfel incat sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume.

La Studio20 stim cat de important este sa existe un echilibru intre viata profesionala si cea personala. De aceea, in oricare locatie iti poti stabili tura in care vrei sa lucrezi cele 8 ore. Ne dorim ca orice model de la Studio20 sa vina la lucru fara sa simta vreo presiune din exterior, asa ca oferim ture flexibile, pe care ti le poti stabili de una singura la inceputul fiecarei saptamani. Important este ca la final de saptamana sa ai cele 40 de ore.

Inca din prima luna de activitate poti ajunge la venituri de minim 1.000 de dolari, urmand ca in cateva luni, dupa ce inveti ce inseamna sa faci videochat, sa castigi intre 3.000 si 5.000 de dolari. Modelele noastre de top ajung chiar si la 10.000 de dolari pe luna, asa ca totul depinde doar de tine. 

Daca ti-a facut placere sa citesti acest articol, esti ambitioasa si dornica sa inveti tainele seductiei, contacteaza un reprezentant Studio 20 si stabileste un interviu de angajare in videochat. Excelam impreuna si te ajutam sa stralucesti pe covorul rosu de la galele internationale!

studio videochat videochat Studio20 angajari videochat