Ce sunt fatetele dentare si cum iti pot imbunatati semnificativ viata?

In ziua de astazi, zambetul este cartea noastra de vizita, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. O dantura sanatoasa te face sa fii o persoana mai increzatoare , mai indrazneata, mai sociabila si mai pozitiva. 

De cele mai multe ori, pacientii care calca pragurile clinicilor stomatologice isi doresc un zambet ca al vedetelor de la Hollywood si apeleaza la un tratament de estetica dentara realizat cu ajutorul unor fatete dentare

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare sunt “invelisuri” de ceramica de 0,55 mm, care se aplica pe suprafata vizibila a dintilor si care ajuta la restaurarea armonioasa a fizionomiei. Fiecare dantura este unica, de aceea fatetele dentare sunt personalizate. Acestea se realizeaza in functie de amprenta dentara a fiecarui pacientului, in forma, culoarea si pozitia dorita, pentru a corecta dintii care sufera de pe urma cariilor, a fracturilor. De asemenea, fatetele dentare se folosesc si pentru a corecta strungareata, diverse ciobituri, deformari sau coloratii ale danturii, dinti inghesuiti sau abrazivi (din cauza bruxismului). 

Amprentarea si pregatirea fatetelor dentare sunt doua etape foarte importante in realizarea acestora. Pentru ca investim in tehnologie de ultima generatie si in materiale de calitate,  in cadrul clinicilor Dr Leahu dispunem de aparate inovative care ne permit ca, in doar o ora, sa obtinem fatete dentare de calitate, cu ajutorul sistemului Cerec CAD/CAM.

Gratie tratamentului cu fatete dentare, acum poti avea si tu acel zambet perfect, precum al vedetelor de la Hollywood, prin proceduri minim invazive. 

Atunci cand vorbim de fatete dentare, pacientii apeleaza  la acest tratament de estetica dentara cu precadere pentru a interveni asupra defectelor dintilor frontali si pentru a le corecta. Medicii  dentisti din cadrul clinicii stomatologice Dr. Leahu acorda o mare atentie detaliilor si se ocupa cu multa grija de fiecare caz in parte, de aceea toti pacientii nostri pleaca foarte multumiti si recomanda serviciile noastre si altor persoane. 

De ce ar trebui sa optezi pentru tratamentul cu fatete dentare?

- acopera foarte bine defectele dintilor. Textura si transluciditatea oferite de fatetele dentare sunt similare cu cele ale dintilor naturali, oferindu-ti aspectul perfect pe care il cauti;

- se integreaza perfect cu restul danturii si nu afecteaza structura dintilor – fatetele dentare se cimenteaza pe dinte cu ajutorul unor tehnici stomatologice de ultima generatie. Astfel, odata aplicate pe dinti, ele devin extrem de durabile si confera un plus de rezistenta dintilor. In plus, fatetele dentare nu necesita un tratament special de curatare. 

- vei economisi timp pretios – cu ajutorul tehnologiei Cerec CAD/CAM, in doar o ora poti avea o dantura corect aliniata si frumoasa. 

- procedura de montare este minim invaziva – in functie de tipul de fatete dentare pentru care optezi, acestea pot necesita sau nu slefuirea dintilor, procedura realizata sub anestezie locala;

- sunt perfect biotolerate - fatetele dentare sunt perfect tolerate de organismul tau, asadar nu exista riscul aparitiei vreunei infectii sau a unei alergii la materialele folosite.

- iti ofera stabilitate si rezistenta in timp – tratamentele cu fatete dentare din ceramica reprezinta o solutie de reabilitare estetica ce poate rezista pana la 15 ani, daca acestea sunt intretinute corespunzator. De aceea, trebuie sa acorzi o atentie sportia igienei orale si trebuie sa mergi regulat la control la medicul dentist. 

Daca iti doresti un zambet frumos si sanatos, care sa iti ofere incredere in fortele proprii, exact ca cel al vedetelor de la Hollywod, te asteptam in cadrul clinicilor Dr. Leahu, pentru a beneficia de avantajele tratamentului cu fatete dentare de ultima generatie. 

fatete dentare medic dentist clinica stomatologica