Ce imprimante second hand sa achizitionezi pentru sediul business-ului tau

De cand au aparut si pana in prezent, imprimantele au cunoscut o evolutie impresionanta, iar astazi sunt echipamente IT indispensabile in orice birou. Intrucat produsele noi, cu functii si tehnologii dintre cele mai avansate, pot avea preturi prohibitive, este recomandat sa cumperi imprimante second hand pentru sediul business-ului tau. Daca apelezi la un furnizor cu o experienta indelungata, cum ar fi Interlink, care comercializeaza de peste 20 de ani produse second hand si refurbished, ai garantia ca vei beneficia de echipamente IT fiabile, cu o durata de viata indelungata, un aspect si performante similare unora noi.

Ce tip de imprimante second hand ar trebui sa cumperi?

Tinand cont de faptul ca vor fi utilizate pentru sediul business-ului tau, cel mai important criteriu in momentul in care cumperi imprimante second hand ar trebui sa fie productivitatea. In cazul in care nu ai nevoie de o calitate exceptionala a documentelor tiparite, poti alege o imprimanta inkjet in locul uneia laser. Totusi, daca specificul domeniului tau presupune tiparirea unui volum de sute de pagini in fiecare zi, ar trebui sa investesti in echipamente care au o viteza foarte mare de printare, atat alb-negru, cat si color.

De asemenea, un alt aspect de care ar trebui sa tii cont il reprezinta consumabilele si pretul acestora. In cazul unor imprimante second hand, pretul consumabilelor este mai redus. In oferta Interlink, gasesti urmatoarele tipuri de imprimante second hand:

1. Imprimante laser monocrom. Nu toata lumea are nevoie de imprimante color, iar cele monocrom sunt in mod logic mai accesibile. In plus, sunt mai rapide decat imprimantele matriceale, fiind ideale pentru persoanele care nu tiparesc niciodata imagini, ci doar texte clasice precum contracte de munca sau alte documente. La Interlink, gasesti urmatoarele branduri: Dell, Brother, HP, Epson, Lexmark, Kyocera, Xerox, Samsung, Ricoh.

2. Imprimante laser color. Aceste imprimante second hand ofera o calitate ireprosabila a textelor, fiind create pentru a tipari volume foarte mari. Vei fi atat de incantat de rezultate incat nu vei vedea nicio diferenta intre o astfel de imprimanta si un model nou. Branduri disponibile: Kyocera, HP, Samsung, Lexmark.

3. Imprimante multifunctionale. Multifunctionalele te ajuta sa economisesti spatiu si bani. De ce sa achizitionezi atat o imprimanta, cat si un xerox si un scanner, cand le poti avea pe toate intr-un singur dispozitiv, la raportul ideal calitate-pret? De ce sa aglomerezi biroul cand poti sa economisesti atat de mult spatiu? Branduri: HP, Brother, Samsung, Lexmark.

4. Imprimante matriceale. Aceste imprimante second hand folosesc o tehnologie bazata pe impact: un ac cu varful rotunjit este actionat magnetic si loveste o banda textila impregnata cu cerneala, care ajunge in contact cu hartia. Imprimantele matriceale sunt rapide si robuste si pot ajunge chiar si la 500 de caractere tiparite pe secunda. Acestea sunt utilizate in birouri, pentru facturi si formulare, in industrie si laboratoare, pentru afisarea rezultatelor de masura, dar si pentru casele de marcat (in varianta miniaturizata). Branduri disponibile: Wincor Nixdorf, Epson.

In plus, daca alegi sa achizitionezi imprimante second hand din oferta Interlink, beneficiezi si de urmatoarele avantaje:

- garantie standard de 12 Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extinsa;

- transport gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei;

- livrare rapida in maximum 48 de ore, in toata tara;

- drept de retur in 60 de zile;

- un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a face noi cumparaturi pe site.

imprimante second hand