Ce filmulete de prezentare cu instrumente de masura iti pune la dispozitie site-ul Ronexprim?

Compania Ronexprim este lider pe piata romaneasca de instrumente de masura si control inca de la infiintare, in anul 1991. In peste 25 de ani, specialistii companiei au vandut, instalat si reparat zeci de mii de astfel de dispozitive, printre clientii sai numarandu-se atat persoane fizice, cat mai ales companii, a caror activitate se desfasoara fie in laboratoare, fie pe teren.

Ronexprim colaboreaza exclusiv cu branduri renumite la nivel international in domeniile tehnice si industriale, precum Fluke, Keysight sau Sonel. In plus, pe langa produsele propriu-zise, cu o garantie si o durata de viata indelungate, compania furnizeaza clientilor sai si numeroase servicii.

Unul dintre cele mai utile astfel de servicii, la care ne vom referi in articolul de fata, il reprezinta filmuletele de prezentare a instrumentelor de masura comercializate. Pe site-ul Ronexprim, in sectiunea "Multimedia", vei gasi sute de clipuri provenite direct de la producatorii respectivelor instrumente de masura, din care vei afla care sunt caracteristicile acestora si cum trebuie utilizate.

Iata in continuare ce filmulete de prezentare cu instrumente de masura poti gasi pe site-ul companiei:

1. Multimetre digitale. Vei afla cum se folosesc unele dintre cele mai performante astfel de instrumente de masura, de la producatorul american Fluke (pentru industria auto, masinariilor, electronicelor, control industrial etc).

2. Instrumente de calibrare pentru proces. Vei vedea in actiune instrumente de masura precum procesmetrul 789, calibratorul 719 si clestele de curent 773, toate provenite de la Fluke.

3. Calitatea energiei. Vei afla concluziile unora dintre cele mai recente studii despre calitatea energiei.

4. Osciloscoape. Vei afla cum sa diagnostichezi diferite probleme de voltaj, dar si semnale de control, cu ajutorul acestor instrumente de masura extrem de performante si versatile.

5. Calibrari. Calibrarea este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate in considerare pentru buna functionare a aparatelor de masura (fiabilitate, exactitate, durabilitate etc).

6. Calibratoare electrice. Vei afla cum functioneaza calibratorul multi-produs 5080A.

7. Software de calibrare. Vei invata sa folosesti unele dintre cele mai moderne programe software de calibrare.

8. Calibratoare de temperatura. Te vei familiariza cu notiuni precum "punctul triplu al apei" si vei descoperi diverse tehnici pentru a realiza acest echilibru termodinamic.

9. Bai termostatate uscate. Vei afla cum sa folosesti mai rapid si mai eficient aceste instrumente de masura.

10. Termografie. Din aceasta sectiune, vei deprinde principalele beneficii ale termografiei, alaturi de tehnici ale folosirii camerelor de termoviziune.

11. Software. Din aceasta sectiune, afli cum sa utilizezi software-ul SmartView(R) la intregul sau potential.

12. Ferestre IR. Vei afla ce reprezinta ferestrele IR si cum sa le montezi.

13. Testere de vibratii. Aici te asteapta o demonstratie virtuala de utilizare a testerului devibratii 810.

14. Altele. Nu in ultimul rand, vei afla care sunt principalele metode de precautie pe care trebuie sa ti le iei atunci cand utilizezi instrumente de masura (masuri de siguranta, izolari etc). Totodata, ai la dispozitie ghiduri video de utilizare si alte resurse aditionale (mentenanta predictiva, echipamente pentru calitatea mediului, alte unelte si calculatoare etc).

instrumente de masura