Ce fel de barbati apeleaza la masajul erotic?

Desi exista fel si fel de preconceptii in ceea ce priveste masajul erotic, tot mai multi barbati doresc sa il experimenteze, fie din pura curiozitate, fie din dorinta de a se cunoaste pe ei insisi, fie din dorinta de a incerca ceva nou impreuna cu partenera deviata, aici vorbind despre masajul erotic de cuplu.

Oricare ar fi motivul pentru care barbatii trec pragul unui salon erotic, cert este ca acestea nu duc lipsa de clienti, unii repetand constant o astfel de experienta.

Tipologii de barbati care apeleaza la masajul erotic

In primul rand, barbatii timizi – acestia sunt persoane extrem de introvertite care in viata de zi cu zi intampina dificultati in a relationa cu femeile si atunci prefera sa plateasca pentru acest serviciu, astfel obtinand atentia unei maseuze dispuse sa ii satisfaca toate poftele.

O alta categorie de barbati ar fi cei curiosi. Acestia ajung la un salon de masaj erotic din pura curiozitate. Cu siguranta ii aud pe prietenii lor discutand despre acest subiect si de ceea ce se intampla acolo si isi doresc sa incerce si ei macar o data aceasta experienta. De obicei, acesti barbati devin clienti fideli si revin constant la salon.

Barbatii care nu sunt multumiti de partenerele lor de viata ajung deseori sa apeleze la serviciile unei maseuze. Care este motivul? Incercand sa propuna partenerelor sa incerce diverse fantezii pe care le au, sunt refuzati si atunci stiu ca la salon vor gasi fete dispuse sa le indeplineasca toate fanteziile.

Trebuie sa amintim aici si de barbatii stresati, pentru care masajul erotic este o forma de a se elibera de toata tensiunea acumulata la serviciu sau acasa.

In functie de ceea ce isi doresc de la un masaj erotic, barbatii se impart in 3 categorii: exhibitionistul (este genul de barbat narcisist, caruia ii place sa fie admirat si cauta mereu aprecierea celorlalti), barbatul caruia ii place sa fie dominat (prefera ca maseuza sa faca totul, fara cel mai mic aport din partea lui) si barbatul aflat in criza varstei a doua, care vrea sa isi demonstreze lui insusi ca inca mai e capabil.

Modele masaj erotic Artemis gasesti accesand site-ul oficial al salonului si de acolo iti poti alege cine se va ocupa de tine la urmatoarea vizita!

masaj erotic