Ce cadouri le veti gasi potrivite pentru casa noua?

Cand prietenii s-au mutat la casa noua, este motiv de sarbatoare. In traditia noastra, este loc de party pentru o astfel de ocazie, astfel incat veti fi nevoiti sa alegeti un cadou potrivit. Daca cei in cauza au simtul umorului dezvoltat sau daca va doriti cadouri practice, la 3gifts.ro le veti gasi.

Cadoul de casa noua - ce este potrivit de ales

Din gama de cadouri amuzante de casa noua cei de la 3gifts.ro ne rasfata cu idei care mai de care. Desi in mare parte vorbim de posibilitatea de a alege orice, caci cei care abia s-au mutat in spatiu nou abia daca si-au amenajat strictul necesar, cadoul trebuie sa aiba un scop practic, dar si sa ramana o amintire.

La 3gifts.ro regasim cosuri pliabile pentru fructe, pusculita in forma de lingou de aur, accesorii pentru vin si sah, in set ori poate chiar ceasuri de perete. Diversitatea aceasta de obiecte ne face sa ne gandim in fond ce relatie exista intre unii si altii. Cadoul potrivit va fi cel care are si o poveste in spate.

Suport de pahare in forma de vinil, pentru cei pretentiosi din fire care nu suporta urmele pe mobila, un dozator de bauturi pentru iubitorul de bere sau o rama foto cu familia pentru cei care abia si-au intemeiat una, sunt alte cateva idei de cadouri regasite aici.

Cadouri accesibile, fun si inedite

3gifts.ro se remarca in mod special prin ideile neobisnuite pe care le asociaza unor obiecte practice, chiar si de uz zilnic, casnic. Tocmai pentru ca este atipic si deloc de asteptat, un dozator de bauturi in forma de cactus poate fi mai mult apreciat decat unul simplu. La fel cum este un ceas de perete in forma de janta auto.

Poate ca nimic nu se compara cu satisfactia de a alege un cadou potrivit la momentul potrivit. Cand destinatarul va rasplateste cu zambete sincere, misiunea este una indeplinita.

Fie ca veti dori cadouri neobisnuite, funny sau pur si simplu atipice, la 3gifts.ro le veti gasi. Au preturi excelente si gama variata de tipuri de cadouri - cani, cadouri pentru betivi, inclusiv cele personalizate. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

 0775.383.323

 office@3gifts.ro

3gifts.ro