Ce buchete de trandafiri ar trebui sa alegem pentru nasa la o nunta?

Nunta este, cu siguranta, cel mai frumos eveniment din viata unei femei. Pentru a arata exact asa cum ti-ai imaginat, fiecare detaliu trebuie pus la punct. Daca in privinta buchetului de mireasa te-ai hotarat deja, e bine sa acorzi importanta si buchetului de nasa, intrucat acesta trebuie sa se potriveasca la fix cu tematica nuntii. Spre exemplu, daca stii ca ii plac trandafirii, alege-i nasei care iti va fi alaturi in ziua nuntii buchete de trandafiri in culoarea preferata.

Asigura-te ca se asorteaza cu tinuta
Daca alegi buchete de trandafiri pentru nasa, asigura-te mai intai ca stii ce tinute va purta si ce culori vor fi in prim-plan in alegerea vestimentatiei si a accesoriilor. Nuanta buchetului trebuie sa se asorteze cu vestimentatia, pentru a nu atrage toata atentia numai asupra ei. In plus, culoarea trebuie sa fie in ton cu tematica nuntii, care include aranjamentele florale de pe masa, rochiile domnisoarelor de onoare si modelul invitatiilor festive.

Cauta un model de mici dimensiuni
Spre deosebire de buchetul miresei, care, de regula, e mai pompos si sofisticat, buchetul de nasa poate fi mai mic si mai delicat, in acord cu stilul vestimentar al nasei. Pe site-ul unei florarii online, poti gasi o mare varietate de buchete de trandafiri, de mici dimensiuni, pe care sa le oferi cu drag "mamei spirituale" in ziua cea mare.

Trandafirii sunt rezistenti 
Daca si tie iti plac trandafirii, ba chiar i-ai ales pentru buchetul de mireasa, atunci asorteaza-te cu nasa si comanda-i buchete de trandafiri in aceeasi culoare. Poate fi unul mai mic, accesorizat diferit, pentru a se distinge de al tau. Dincolo de faptul ca aceste flori sunt cu adevarat superbe, trandafirii sunt foarte rezistenti si pot arata impecabil chiar si dupa terminarea nuntii.
Acum ca stii care sunt aspectele esentiale de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi buchete de trandafiri pentru nasa, intra pe site-ul Florandes.ro, florarie online din Bucuresti, si gaseste modelul potrivit pentru cea mai importanta zi din viata ta! Trandafirii marca Florandes sunt adusi tocmai din Ecuador, fiind cultivati in serele proprii din Anzi, pentru ca frumusetea lor sa fie cu totul aparte.

Soiurile alese de floristii experti sunt foarte rezistente si au un aspect deosebit. Poti alege buchete de trandafiri intr-o singura culoare sau modele in doua sau mai multe culori. De asemenea, la Florandes vei gasi chiar si trandafiri verzi, in caz ca vrei ca buchetul sa fie sofisticat. In plus, pentru momentele speciale din viata ta, Florandes.ro iti aduce, la comanda, inclusiv trandafiri rosii inalti de 1,50 m si trandafiri curcubeu. Sunt soiuri rare, insa extrem de apreciate pentru rafinamentul lor.

Asadar, specialistii Florandes te invita sa descoperi magia trandafirilor din Anzi si sa ii apreciezi pentru frumusetea lor aparte. Comanda online buchete de trandafiri cu livrare sigura si rapida, la preturi accesibile pentru bugetul tau!

buchete de trandafiri Florandes.ro