Cauti un gadget funny pentru cineva apropiat? Incearca la GadgetWorld!

Daca esti in cautarea unui cadou pentru o persoana apropiata si te-ai saturat sa oferi aceleasi cadouri-cliseu precum o carte, o esarfa, un fular sau o bratara, atunci ar fi cazul sa te gandesti la o alta abordare. Pe langa caracteristicile tehnice, estetice si functionale ale unui cadou, este indicat sa tii cont atat de felul in care poate fi folosit, cat si de preferintele persoanei careia vrei sa ii oferi cadoul. Desigur, cu totii vrem calitate si siguranta cand vine vorba de cadouri insa, de ce sa nu includem si un strop de umor?

Cand vine vorba de cadouri, cu totii vrem sa iesim in evidenta intr-un fel sau altul. De aceea, gadgeturile funny sunt printre cele mai inspirate idei pentru a-i oferi oricarui apropiat un moment de bucurie. 

La GadgetWorld, un magazin online cu peste 10 ani de experienta pe piata de cadouri inteligente din Romania, vei gasi o gama extrem variata de gadgeturi funny la preturi accesibile. Daca esti in pana de timp si de idei, aici vei gasi gadgeturi high-tech, amuzante, haioase si caraghioase cu care nu vei da gres. 

Iata cateva exemple de gadgeturi funny pe care le poti gasi la GadgetWorld:

1. Baterie externa Pokeball 6.000 mAh LED

Cine nu a auzit de Pokemon sau de Pokemon GO? Bateria externa in forma de minge Pokemon este unul din gadgeturile funny care iti trezesc amintiri din copilarie si te duc cu gandul la competitii cu pokemoni si la tehnologie. Gadgetul este conceput pentru a incarca orice dispozitiv care are port USB, fie ca e smartphone, tableta sau camera foto. Datorita becului LED cu care este dotat, gadgetul se lumineaza pentru a avea un aspect fantezist si cool, mai ales pe timp de noapte.

2. Tester alcool cu dublu LCD display

Din seria de gadgeturi funny se numara si Testerul de alcool cu display dublu. Nimic nu e mai amuzant decat sa iti verifici prietenii la o petrecere daca au baut sau nu alcool si sa vezi care e mai "viteaz". Testerul iti verifica alcoolemia prin simpla suflare timp de 5 secunde catre capatul dispozitivului. Rezultatele se interpreteaza usor si te avertizeaza cu semnale vizuale si sonore in cazul in care se detecteaza prezenta alcoolului in aerul expirat. De asemenea, testerul se dovedeste foarte util daca ai de gand sa te urci la volan dupa ce ai consumat alcool, deoarece te scuteste de situatia neplacuta de a sufla in etilotest la invitatia unui politist rutier. 

3. Ochelari DISCO cu leduri multicolore

La capitolul distractii, ochelarii DISCO cu leduri reprezinta accesoriile cele mai potrivite pentru a iesi in evidenta, fie ca esti la o petrecere, la o iesire intr-un pub sau la o noapte de dans in club. Asemenea altor gadgeturi funny, Ochelarii DISCO de la GadgetWorld starnesc amuzamentul tuturor celor care te privesc deoarece ledurile rosii, verzi si albastre incorporate se vor colora aleatoriu in functie de sunetele pe care receptorii le percep. Ochelarii se utilizeaza la simpla apasare a butoanelor pozitionate pe rama si iti permit sa variezi intre mai multe moduri de functionare.

4. Cana ce amesteca singura continutul

Tot din seria de gadgeturi funny se numara si cana ce amesteca singura continutul. Nimic nu e mai amuzant decat sa vezi cum bautura ta preferata se indulceste si se amesteca prin simpla apasare a unui buton. Mai mult, vei scapa de grija amestecatului cu lingurita si vei putea sa transporti cu usurinta lichidele fara sa se verse, cu ajutorul capacului.

Cauti un gadget funny pentru cineva apropiat? Incearca la GadgetWorld!

Cauti un gadget funny pentru cineva apropiat? Incearca la GadgetWorld!

gadgeturi gadgeturi funny gadgetworld