Cate ore trebuie sa petreci intr-un studio de videochat pentru a avea cele mai mari castiguri?

Atunci cand iti cauti un job, primul lucru la care te gandesti este salariul pe care il vei castiga. Cu cat este acesta mai mare, cu atat te vei simti mai motivata sa muncesti si mai mult. Insa, din pacate, majoritatea locurilor de munca din Romania nu garanteaza castiguri incurajatoare pentru tinere, tocmai de aceea multe dintre ele se indreapta catre o cariera intr-un studio de videochat. Stilul de viata, independenta financiara si faptul ca iti poti castiga traiul intr-un mod legal si, totodata, distractiv determina tot mai multe doamne si domnisoare sa aplice in acest domeniu, pentru un viitor mai bun. Daca vrei sa castigi mai multi bani pentru a te intretine si vrei sa te alaturi unui studio de videochat prestigios, afla in cele ce urmeaza cate ore trebuie sa petreci zilnic in conversatiile cu membrii!

Minimum 8 ore pentru castiguri garantate
Indiferent ca esti un model incepator sau unul de top, cele 8 ore pe zi in tura de lucru de la un studio videochat iti vor aduce castiguri substantiale in timp. Inca din prima luna de activitate, incepi cu o suma de 1.000 de dolari pe care o primesti indiferent de performantele tale, iar la aceasta se adauga si alte sume, in functie de cat de apreciata esti in randul membrilor. Maximul pe care il poate castiga un model intr-un studio de videochat este de 10.000 de dolari pe luna, insa chiar si aceasta poate fi depasita, daca vorbim de o ambitie iesita din comun.

Cat mai multe ore cu admiratorii
Cu cat vei petrece mai multe ore online, alaturi de admiratorii tai, cu atat si castigurile vor fi mai mari. Daca exista numerosi barbati care isi doresc sa te cunoasca si sa iti vorbeasca, inseamna ca te bucuri de popularitate in randul lor, prin urmare vei putea ajunge si la suma de 25.000 de dolari pe luna, bani pe care ii castiga numai modelele de talie internationala. Este adevarat ca un castig mare presupune o experienta importanta, insa incearca sa iti pastrezi motivatia si cauta sa inveti toate tainele acestei meserii. Cu timpul, vei observa ca tot ce ai aflat de la trainerii dedicati iti va folosi enorm in activitatea ta intr-un studio de videochat.

Dupa cum vezi, totul tine de tine pentru a-ti castiga independenta financiara cu ajutorul unui studio de videochat. Spre exemplu, la Studio20, vei beneficia, pe langa castiguri si bonusuri suplimentare, de asigurare medicala privata si cursuri individuale gratuite. Acestea au rolul de a-ti creste gradul de ambitie si de a te face sa devii si mai perseverenta in munca pe care o depui zilnic. Cu cat vei fi mai silitoare, cu atat satisfactia va fi pe masura eforturilor tale.

Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de modul in care se desfasoara lucrurile intr-un studio de videochat si cat de mult trebuie sa stai in "cea de-a doua casa", cum o numesc #girlsfromstudio20, aplica pentru interviu si vino sa vezi cu ochii tai ce inseamna sa lucrezi pentru cei mai buni din industrie.

studio videochat Studio20