Cat costa sa las masina intr-o parcare in otopeni pe termen lung, chiar langa aeroport?

Cand plecati intr-o calatorie mai lunga (de doua-trei saptamani sau chiar o luna de zile) cu siguranta va ganditi sa lasati acasa lucrurile cat mai in siguranta. Aspectul acesta este cu atat mai important cu cat avem in vedere locuinta sau masina dumneavoastra. 

Daca ne referim la masina, un bun personal de valoare considerabila, atunci solutia este: parcare otopeni langa aeroport.
"Dar pot lasa masina intr-o parcare otopeni langa aeroport pe termen lung?"
Raspunsul nostru este: "Da"
La parkingotopeni.ro puteti lasa o masina in grija noastra chiar si pentru 31 de zile. Daca plecati peste hotare  pentru o perioada indelungata si vreti ca masina dumneavoastra sa ramana in cele mai bune conditii, inclusiv aproape de aeroport, pentru a o putea recupera rapid la intoarcerea in tara, atunci parcarea privata este exact ceea ce aveti nevoie.
Poate ca s-a intamplat ca data trecuta sa lasati masina in parcarea de resedinta si sa o gasiti zgariata sau fara capacele de la roti. 
Poate ca ati lasat masina acasa si ati apelat la un prieten sa se trezeasca dimineata foarte devreme si sa va conduca la aeroport cu toate bagajele ... si nu v-ati simtit prea confortabil. Poate ca ati luat taxi-ul pana la aeroport, iar la intoarcere calatoria placuta s-a sfarsit cand ati pus piciorul jos din avion pentru ca o fost o adevarata cursa in a gasi un taxi disponibil, care oricum v-a taxat prea mult pana acasa. 
Poate ca data trecuta ati optat pentru o calatorie cu trenul Ploiesti, Brasov, Galati, Vaslui etc - Otopeni, iar calatoria nu a fost asa cum v-ati asteptat. In plus la intoarcere, ati fost nevoit sa asteptati ore bune pana la plecarea trenului.
Daca vrei ca data viitoare sa evitati aceste probleme, va propunem sa incercati o parcare otopeni privata langa aeroportul international Henri Coanda
Veniti cu masina, lasati masina la noi, in 2 minute ajungeti in aeroport si gata. Masina dumneavoastra ramane in siguranta la noi, iar la intoarcere o preluati rapid si ajungeti acasa mai usor. 

Cat costa sa parchez masina intr-un spatiu privat chiar langa Otopeni?
Pretul pentru inchirierea unui loc de parcare otopeni pe 31 de zile este de 218.50 lei. Daca plecati doua saptamani din tara, tariful de parcare pentru 14 zile este de 117,35 Lei. Oferta completa cu preturile aferente zilelor dorite pentru loc de parcare in incinta ParkingOtopeni sunt disponibile pe site-ul www.parkingotopeni.ro