Cartuseria anunta reduceri intre 10% si 35% la imprimante si consumabile

Incepand cu 22 noiembrie, de Black Friday, Cartuseria reduce preturile la cele mai populare imprimante, multifunctionale si accesorii pentru tiparire! Pana la finalul lunii noiembrie, gamele de hartie foto, imprimante si consumabile au reduceri reale intre 10% si 35% pe site-ul companiei.

Produsele la oferta Black Friday includ imprimante (cu sistem CISS, cu cartuse reincarcabile, cu cerneala UV, cu cerneala de sublimare, multifunctionale, matriciale sau laser), precum si chipuri, cartuse reincarcabile pentru imprimanta, cartuse compatibile, hartie foto de calitate superioara, cartuse de toner, sisteme CISS de alimentare pentru imprimante color, componente si accesoriile necesare la tiparire.

Cartusele, tonerele si imprimantele economice asigura o calitate inalta a documentelor fara a face investitii majore in aparatura, si provin de la producatori de renume cum ar fi Brother, Epson, Canon, Samsung, Lexmark sau HP. Iar cele cu sistem CISS folosesc o cerneala dedicata si permit tiparire alb-negru sau color, la costuri cu 90% mai mici decat sistemele obisnuite si acelasi pret per pagina indiferent daca documentul este o fotografie sau text.

Utilizand imprimante economice, cartuse si tonere care asigura costuri de tiparire mai mici si profitand de reducerile de Black Friday oricine isi poate injumatati costurile de printare crescand in acelasi timp calitatea materialelor tiparite. Noile tehnologii permit incarcarea mai usoara a consumabilelor si printarea la acelasi cost mic a materialelor alb-negru si color. Cu ajutorul unui furnizor de incredere care iti poate oferi consultanta si preturi mici vei putea aloca un buget tot mai mic printarii fara sa faci rabat la calitate. 

Cartuseria.ro este un magazin online dedicat solutiilor pentru tiparire, care ofera configuratii potrivite oricarui tip de client, fie casnic sau firma, prin intermediul consultantilor specializati in oferirea de asistenta tehnica prompta. Iar promotiile Cartuseria aduc ofertele la nivelul oricarui buzunar, firma fiind importator direct al produselor oferite. Fiecare imprimanta se vinde cu garantie intre 1 si 3 ani si suport tehnic rapid, iar perioada de returnare este de 10 zile.

Livrarea produselor se face in toata tara, prin curier rapid, in maximum 48h. Toate ofertele se gasesc in sectiunea Black Friday a site-ului Cartuseria, iar stocurile sunt limitate!

Powered by SEO monitor