Cand te simti bine in interior, se vede la exterior, iar Manicos stie asta!

 

Produsele naturiste sunt din ce in ce mai cautate de romani, punandu-se in tema cu beneficiile acestora. In acelasi timp apar tot mai des informatiil legate de posibilele efecte toxice ale unor produse de pe piata. De aceea a aparut tendinta de a cauta produse cat mai aproape de natural sau vegetal, fiecare persoana incercand sa treaca cu pasi mici la un mod de viata mai sanatos. Pe Manicos.ro gasiti produsele naturiste necesare unui astfel de demers.

 

Echilibrul corpului il mentii cu ajutorul naturii

 

Plantele au fost dintotdeauna folosite ca remedii atat pentru cel mai mare organ al corpului, pielea, cat si pentru buna functionare a celor interioare. Pe masura ce imbatraniti aveti nevoie de mai multe suplimente alimentare care sa faca fata deficientelor de minerale si vitamine. Un astfel de supliment de care aveti nevoie este un sirop de macese. Acesta are efect vitaminizant, ajuta la mentinerea imunitatii in conditii optime si inclusiv fortificarea acesteia, este un bun antioxidant si aduce un plus de minerale organismului. Avand un continut bogat de vitamine, mai exact C, B, E, provitamina A, pectine si flavonoide, siropul de macese este un real complex al vitalitatii. Antioxidantii naturali imbunatatesc functionarea atat a organismului cat si a intelectului, sporind capacitatea de concentrare.

 

Fiindca este sezonul rece si suntem si in plina pandemie, protejarea sanatatii este o prioritate. Siropul de macese este un bun aliat in combaterea factorilor patogeni, infectiilor si virozelor. De asemenea, ajuta la o buna circulatie a sangelui, combate starile de oboseala cronica, fizica sau psihica, stresul si chiar si anemia.

 

Este un bun tonic si nu trebuie sa lipseasca din arsenalul nimanui. 100 de grame de macese au de 20 de ori mai multa vitamina C decat lamaile, deci sunt extrem de importante pentru o imunitate de fier. Dupa cum puteti vedea, natura ne surprinde mereu, iar noi trebuie sa profitam de ce ne ofera, dar sa o si respectam in acelasi timp.

 

Pentru a comanda sunati la 0751059459 de luni pana vineri, intre orele 10-17.