Camere si sisteme video supraveghere

De ce sa platim pentru un sistem de camere supraveghere video mai mult decat valoreaza? De mult ori ne-am pus aceasta intrebare. Am decis apoi ca trebuie sa facem ceva in aceasta privinta. De aceea SC. Riga Secure Tech SRL a deschis recent un magazin online de camere si sisteme supraveghere video preconfigurate.

Cu o gama variata de produse, puteti alege kitul potrivit pentru monitorizarea locuintei, autoturismului sau a afacerii pe care o conduceti la un pret accesibil. Dispunem de echipamente inteligente ce pot fi setate in diferite moduri de inregistrare si ce este cel mai important, pot fi accesate pe internet folosind de exemplu un smartphone.

Vindem de la inceputul anului 2013 cele mai bune echipamente in materie de supraveghere video la un pret mic, fara sa reducem calitatea produselor. Pe de alta parte camerele comercializate de noi sunt special concepute sa reziste in orice conditii meteo si au clasa de protectie IP66.

Asadar, carcasa este metalica si foarte bine capsulata. Din acest punct de vedere vantul puternic, praful, ploile sau gerul nu au un impact negativ ce pot deteriora echipamentele comercializate de firma noastra. Beneficiile nu se opresc aici insa. Cu ajutorul ledurilor infrarsou amplasate in jurul lentilei, monitorizarea pe timpul noptii nu mai este o problema.

Mai mult, am extins gama de produse prin camere wireless ip. Aceste echipamente sunt ideale pentru situatia in care aveti de monitorizat un singur obiectiv si nu vreti sa instalati un kit complex de securitate. Avantajul major al acestor noi modele de camere este ca obiectivul poate fi rotit in orice directie pentru a capta aria de interes.

Experienta de peste doi ani de zile in domeniu a dus la nasterea SC Riga Secure Tech SRL in anul 2013. Astfel am reusit sa intelegem nevoile oamenilor in materie de securitate si am decis impreuna cu clientii pe care ii avem ca singura masura de securitate care poate preveni o multime de situatii neplacute este instalarea unui sistem complet de camere supravehgere video marca EYEWATCH.

Si pentru ca ne pasa de siguranta, oferim consultanta complet gratuita atat la achizitia camerelor video de supraveghere cat si la instalarea acestora. 

http://supraveghere-camere.net/

camere supraveghere video sisteme de supraveghere camere wireless