Cafeaua Opya: un nou brand de impact social

Unitatea protejată autorizată UtilDeco a lansat noul brand de cafea premium proaspăt prăjită OPYA. Cafeaua OPYA este o cafea de origine, proaspăt prăjită și ambalată în Romania de către persoane ce provin din grupuri sociale vulnerabile.

În gama OPYA sunt disponibile cele mai apreciate soiuri de cafea din lume, provenite din țări cu tradiție în cultivarea cafelei:

  • OPYA Grand Aromase caracterizează prin aciditate moderată, având arome intense de ciocolată și fructe tropicale dulci;
  • OPYA Brazileste creată în Prăjitoria OPYA cu boabe de cafea provenite din Brazilia și prăjite mai intens pentru a obține o cafea elegantă, ușor corpolentă, cu aciditate scăzută și arome intense de ciocolată cu lapte, cacao și alune;
  • OPYA Ethiopiaeste creată din cafea de o complexitate profundă, cultivată în regiunea Sidamo, Ethiopia. În urma procesului de prăjire se obține o cafea foarte echilibrată, uşor corpolentă, cu aciditate medie şi gust cremos de ciocolată neagră, fructe citrice și căpșuni.

Brandul OPYA se diferențiază prin calitatea superioară a cafelei proaspăt prăjite. La producerea cafelei se ține cont de factori esențiali precum selecția boabelor de cafea, realizarea amestecului de soiuri de cafea, procesul de prăjire a cafelei și ambalarea cafelei. Cafeaua OPYA se caracterizează prin calitate, prospețime, arome autentice, grad perfect de prăjire pentru fiecare soi de cafea și ambalare special realizată pentru păstrarea aromei. În cadrul Prăjitoriei OPYA cafeaua premium de origine este prelucrată cu ajutorul celor mai performante utilaje.

OPYA își propune să aducă în birouri, în spațiile de producție și în cele de servicii, cafea premium proaspăt prăjită, care poate fi preparată ușor. Companiile de tip Office & IT, HoReCa, Producție, Servicii, Supermarketurile și Companiile de distribuție beneficiază acum de o ofertă specială. La abonamentul de cafea OPYA achiziționat primesc un espressor în comodat, oferit împreună cu DeLonghi. Poți solicita o ofertă personalizată aici: https://opya.ro/corporate/ 

Alege cafeaua OPYA și oferă angajaților companiei tale o experiență senzorială unică!

Companiile din România cu peste 50 de angajați pot comanda noua cafea OPYA de la unitatea protejată autorizată UtilDeco și pot deconta achiziția din taxa pe dizabilitate, conform Legii 468/2006.

Prin achiziția de produse și servicii de la UtilDeco ai oportunitatea de a aduce un impact social pozitiv, susținând categorii sociale vulnerabile de angajați și susținând un model de business social.

OPYA - Savoarea unică a cafelei premium proaspăt prăjite. 100% Organică.

 

Web: https://opya.ro/ 

Email: comenzi@utildeco.ro

Telefon: 0371 780 737 - Interior 1