Cafea Plus, sursa de aparatura si consumabile de calitate, profesionale, pentru cafele delicioase

Cafea Plus, centru de cafea din Suceava, pune la dispozitia publicului interesat aparatura profesionala – aparate de cafea, stradale, automate, espressoare de asemenea – si consumabile, cafea de calitate. Acestea pot fi comandate din cadrul paginii oficiale sau prin contact direct cu furnizorul.

Cafeaua delicioasa, o strategie pentru cei din nisa Horeca

O cafea proaspat rasnita, aromata, de intensitate potrivita, este rezultatul unui mix perfect intre tipul de cafea si aparatul reglat corespunzator. De ambele aspecte se pot ocupa cei de la Cafea Plus, cu pagina oficiala cafeaplus.ro. In acest sens, tipul de cafea va putea fi ales conform cu preferintele de gust, dar si in functie de tipul de aparat utilizat.

Reglajul consta intr-o procedura simpla, dar numai de specialist cunoscuta, menita sa seteze in mod potrivit functionarea acestuia. Se va tine cont asadar de consumul de cafea, domestic sau profesional, de numarul de cafele per zi etc.

Cat priveste sortimentele de cafea, aici sunt regasite variante diverse, de la Tigro si Matina. Pentru o alegere optima este de preferat sa consultati echipa pentru a intelege diferentele de gust, aroma si intensitate.

Pachet complet de servicii

Tot cei de la Cafea Plus au in grija aparatele de cafea, sunt solicitati pentru mentenanta sau service, la nevoie. Exista si posibilitatea deplasarii la fata locului sau doritorii pot aduce aparatul direct la sediul Cafea Plus. Serviciile aici sunt completate de o gama vasta de piese automate de cafea astfel incat reparatiile ce se impun sa fie in timp util rezolvate.

Asadar, un astfel de partener optimizeaza modalitatea prin care puteti avea la indemana un aparat profesional pentru cafele delicioase, indiferent cate sunt servite per zi. Consumatorii casnici pot pune la fel de mult pret pe o cafea de calitate. Cat despre cei din mediul Horeca, este de inteles ca o cafea delicioasa servita clientilor aduce potential mai mare ca publicul sa aprecieze ospitalitatea cu care este intampinat.

In mod special cei din zona Suceava, Botosani, Neamt, Iasi au acces mai rapid la gama completa de servicii oferita de Cafea Plus, dat fiind amplasarea acestui centru de cafea. Pentru toti ceilalti din tara online-ul ramane varianta de comanda a produselor dorite.

Contact:

Str. Strandului, nr. 20, Suceava

comercial(at)cafeaplus.ro

tehnic(at)cafeaplus.ro

0754.417.342

0744.298.362

cafeaplus.ro