Cadouri corporate ieftine sau premium, de la GadgetWorld

Vrei sa-i faci o mica bucurie, dar de mare impact, colegului tau de birou? Sau poate intentionezi sa-ti surprinzi seful cu un cadou deosebit? Indiferent de ocazie, ca e vorba de ziua de nastere sau de nume, la GadgetWorld gasesti cadouri corporate pentru toate gusturile si orice buzunar!

Iti punem la dispozitie o gama variata de gadgeturi business, practice si cool. Asadar, iata cateva idei interesante de cadouri corporate:

1. Cana ce amesteca singura continutul

Surpinde-ti colegul de birou cu un gest neasteptat. Ofera-i o cana ce amesteca singura continutul si usureaza-i munca! Acest gadget, la un pret accesibil, este unul din cadourile corporate ideale pentru acel coleg care este tot timpul pe graba si nu are timp nici macar sa-si prepare cafeaua. Prin simpla apasare a unui buton, orice bautura care necesita amestecare va fi gata intr-o clipa pentru a fi savurata. Datorita capacului special cu care este prevazuta, cana poate fi folosita atat la birou, cat si in deplasari. 

2. Incalzitor cana USB pentru birou

Acest dispozitiv smart este pur si simplu un must-have in materie de cadouri corporate, pe care orice persoana si-ar dori sa-l aiba la birou. In plus, acesta are un pret extrem de accesibil! Asadar, ofera-i unui coleg un astfel de incalzitor pentru cana, daca iti doresti sa faci un gest memorabil. De fiecare data cand respectiva persoana isi va savura cafeaua sau ceaiul la locul de munca, isi va aminti de tine cu zambetul pe buze. Gadgetul pastreaza bautura calda chiar pe birou si in plus este prevazut cu 4 porturi USB pentru incarcarea telefonului, a tabletei si a altor dispozitive. Acest gadget este in mod sigur unul din cadourile corporate ieftine si foarte apreciate!

3. Ceas smart Iradish X3

Din seria de cadouri corporate premium, pentru sefi pretentiosi sau parteneri de afaceri importanti, acest smartwatch este cu adevarat o alegere inteligenta! Smartwatch-ul Iradish X3 este prevazut cu slot pentru card SIM si camera foto de 0,7 megapixeli. De asemenea, acesta dispune de microfon incorporat pentru a raspunde la telefon direct de la incheietura mainii si are o autonomie a bateriei de pana la 3 zile. In plus, gadgetul este prevazut cu numeroase functii utile: call, notifications reminder, health tracker, calendar, MP3 player etc. Ceasurile inteligente sunt printre cele mai ravnite cadouri corporate!

4. Tastatura cu proiectie laser

Continuand seria de cadouri corporate premium, iti recomandam aceasta tastatura cu proiectie laser. Foarte usor si de dimensiuni reduse, gadgetul incape in buzunarul sacoului, pentru a-l avea la indemana atunci cand trebuie sa tastezi mail-uri lungi si importante de pe telefon. Dispozitivul se conecteaza cu smartphone-ul prin Bluetooth si proiecteaza o tastatura QWERTY completa, cu laser infrarosu si functie mouse inclusa.

5. Clopotel haios pentru femei sau secretare

Iar daca vrei sa-ti faci colegii de birou sa zambeasca, ofera-i unei colege acest clopotel „special”, haios si indraznet! In plus, acesta este extrem de ieftin – pana la urma, gestul conteaza. Descopera despre ce este vorba pe GadgetWorld.ro, in categoria special dedicata cadourilor corporate!

cadouri corporate gadgeturi gadgeturi business gadget world cadouri business