Cabinet Lichidator - alegerea inteleapta atunci cand vine vorba de divizare si fuziune

A reusi in sferaantreprenorilor inseamna, inainte de toate, implicare si dorinta. Totulporneste de la implicarea micului antreprenor si de la cat de bine ia anumitedecizii. O afacere durabila, dezvoltata ca la carte, inseamna un colectivdedicat de oameni in spate.

 

La fel ca si in viata, lucrurile nu merg intotdeauna cum ne asteptam, de aceea fiecare antreprenor trebuie sa aiba anumite cunostinte cu privire la insolventa, lichidare, reorganizare, fuziune si divizare. Cabinet Lichidator, cu site-ul oficial cabinetlichidator.ro, are ca principala arie de activitate procedurile anterior enuntate.

 

Practicianul in insolventa se va ocupa de toate formalitatile!

 

In cazul in care antreprenorul incepe sa se confrunte cu fonduri banesti insuficiente, Cabinet Lichidator ii poate veni in ajutor. Vorbim aici despre starea de insolventa caracterizata de insuficienta fondurilor banesti necesara pentru a achita datorii certe, lichide si exigibile.

 

Mihaela Monea, practician in insolventa de la Cabinet Lichidator, se va ocupa de toate formalitatile ce prevad aceasta procedura. Colaborarea va fi transparenta si previzibila, indiferent de domeniul de activitate. Consultanta de specialitate care ca scop evitarea falimentului. Mai multe detalii direct pe cabinetlichidator.ro.

 

Reorganizarea firmei impreuna cu Cabinet Lichidator

 

Antreprenorii ce simt ca nu se mai pot descurca de unii singuri pot gasi un sprijin solid in Mihaela Monea. Reorganizarea unei firme este calea de salvare a unui business aflat la capatul puterilor.

 

Colaborarea cu Cabinet Lichidator inseamna respectarea legislatiei aflate in vigoare si declansarea insolventei unei societati si inceperea reorganziarii acesteia. Cabinet Lichidator nu inseramna doar consiliere ci si solutii practice, aplicabile cat mai curand, prin intermediul carora business-ul poate fi readus pe picioare.

 

Lichidarea asociatiei - un alt serviciu de la Cabinet Lichidator

 

In ceea ce priveste lichidarea unei firme sau a unei societati, primul pas este reprezentat de sentinta civila ce aproba dizolvarea. Procedura propriu-zisa va dura 6 luni din momentul care sentinta este facuta publica.

 

Lichidarile sunt de doua tipuri - judiciare si voluntare. Detalii in acest sens poate oferi personalul Cabinet Lichidator. Acest cabinet este o alegere recomandata si atunci cand vine vorba de fuziuni si divizari. Mai multe informatii in cadrul site-ului oficial, cabinetlichidator.ro, sau prin contact:

 

0770 417 373

office@cabinetlichidator.ro