Business Days lansează BD Leadership Bootcamp, un Program de antrenament ghidat al managerilor, unic pe piața din România


  • BD Leadership Bootcamp este un program de mentorat unic, prin care managerii și leaderii sunt sprijiniți și ghidați, pentru a-și atinge potențialul maxim în carieră și afaceri

  • BD Leadership Bootcamp se adresează actualilor și viitorilor manageri, leaderilor de echipe și antreprenorilor care vor să își dezvolte abilitățile de coordonare a echipelor și leadership

  • BD Leadership Bootcamp se desfășoară în perioada 20-24 februarie 2019, la Poiana Brașov și este susținut de 8 experți în leadership, comunicare și managementul echipei, planificare strategică, brand personal, vânzări și reputație profesională

București, 05 Decembrie 2018 - Business Days, cea mai importantă platformă de evenimente de business din Romania, lansează BD Leadership Bootcamp, un program de mentorat unic, prin care managerii și liderii sunt sprijiniți, în parcursul lor profesional, să-și atingă potențialul maxim, prin dezvoltarea acelor competențe care să îi conducă spre succes în carieră și afaceri.


Pe durata celor 5 zile de desfășurare, Programul BD Leadership Bootcamp implică sesiuni și ateliere interactive, în care participanții își vor dezvolta abilitățile de coordonare eficientă a echipelor și a resurselor financiare, vor afla noi metode de motivare și implicare a membrilor echipei și vor exersa metode de organizare, planificare și luare a deciziilor, pentru atingerea obiectivelor organizatiei din care fac parte. Totodată, vor afla importanța construirii unui brand personal și a unei reputații profesionale, în vederea desăvârșirii lor ca leader în cadrul unei organizații.

Programul de mentorat BD Leadership Bootcamp este susținut de 8 traineri, experți în ariile lor de activitate:

  • Sorin Faur - fondator Academia de HR

  • Mihaela Mureșan - Brand Strategist si fondator Brand Essence

  • Laura Dragomir - Consultant Comunicare si fondator Powerful Communication

  • Adrian Cioroianu – fondator AC Knowledge

  • Adi Ploscaru – Trainer si Consultant in finantarea afacerii

  • Dan Mocanu – Arhitect de Inovație

  • Ciprian Susanu – Consultant de marketing online și General Manager Dare Digital

  • Laszlo Pacso – expert in business networking și generare de oportunități, fondator Business Days

Aceștia sunt specialiștii care îi vor ajuta pe cei care se înscriu în BOOTCAMP să își dezvolte capacitățile de gândire critică și creativă, necesare pentru realizarea unor planuri strategice, livrate cu succes cu o echipă motivată și implicată.

Cred că managerii din mediul de business din România au ajuns la acel nivel de maturitate profesională în care realizează importanța anumitor abilități pentru a reuși în afaceri și a face diferența în livrarea obiectivelor. Managerii și liderii valoroși pot genera schimbare în bine, cu impact pozitiv atât la nivelul echipei, a organizatiei din care fac parte si chiar al mediului de afaceri cât si la nivel social, prin crearea unor comunități de business bazate pe valori, principii și practici comune și corecte. Acesta este și motivul pentru care am decis să creăm acest Program unic de antrenare ghidată a managerilor, prin care să contribuim cu impact la dezvoltarea unor noi comunități de business și sociale, cu putere transformațională a viitorului României pe termen lung.” a declarat Laszlo Pacso, Fondator Business Days.

Anul 2019 va fi unul plin de provocări, iar în contextul deficitului de talente, managerii reprezintă unul dintre cei mai importanți factori pentru o companie în atragerea și retenția angajaților de valoare. Dezvoltarea continuă a acestora este esențială și prioritară pentru majoritatea organizațiior”, a declarat Sorin Faur, Fondator Academia de HR și trainer în cadrul Programului.

Succesul în afaceri și în organizație este în strânsă legătură cu potențialul succes pe plan personal, astfel încât putem considera că brandul personal are un impact semnificativ în evoluția profesională. Vestea bună este că și acesta, ca orice alt brand, se construiește și se consolidează în timp, prin tehnici și tool-uri clar definite și poate ajunge un love brand”, a declarat Mihaela Mureșan, Marketing Strategist & Brand Architect Brand Essence Romania și trainer în cadrul Programului.

BD Leadership Bootcamp, unic pe piața din România, reprezintă un sistem de antrenament ghidat, un program intensiv de leadership aplicat și personalizat, ce oferă instrumente, ghiduri, recomandări, metodologii de la experți valoroși și de la invitații lor speciali. La finalul celor 5 zile, participanții vor avea planuri concrete de acțiune care să-i ajute in mod efectiv si adaptat în dezvoltarea lor profesională.

Mai multe detalii despre program, experti, beneficii, pachete de inscriere se pot obtine direct pe site-ul BD Leadership Bootcamp: https://www.businessdays.ro/bootcamp/leadership-bootcamp-21-24-februarie-2019/homepage


Despre Business Days

Viziunea noastră este să ajutăm antreprenorii și managerii să ajungă profesioniști de succes, capabili să-si transforme afacerile în companii performante și competitive. De peste 8 ani organizam evenimente apte să transforme participanții în manageri și antreprenori de succes, creăm diferite context, astfel încât modelele de succes să inspire generația tânară și oferim diverse servicii și posibilități de promovare care să ajute companiile, atat la consolidarea brandului, cât și la generarea de oportunități de business.


Contact pentru presa:

Laszlo Pacso

0745080802
Laszlo.pacso@businessdays.ro


Business Days BD Leadershio Bootcamp