Buchete de flori cu livrare rapida de la Flori cu Drag

Floraria online floricudrag.ro propune un serviciu eficient si comod celor care vor sa ofere in dar flori in aranjamente superbe: livrarea gratuita la domiciliul destinarului.



Atunci cand buchetul a ajuns la destinatie, expeditorul va fi notificat printr-un SMS. Florile sunt aranjate in buchete sau cosuri de rachita, in combinatii florale inedite si culori spectaculoase. Se pot face aranjamente florale unice cu trandafiri, crini, orhidee, crizanteme, gerbera, irisi, garoafe, lalele, frezii sau cale sau se poate alege din una dintre optiunile multiple de aranjamente deja disponibile pe site.



Pentru evenimentele corporate, floraria online floricudrag.ro propune mai multe tipuri de aranjamente florale perfecte pentru un eveniment business sub forma unor combinatii florale unice, de negasit la niciuna din florariile clasice din tara.



Pe site exista si aranjamente florale pentru evenimente speciale, precum nunta si botezul. Aici, viitoarele mirese pot alege un buchet pe placul lor sau pot alege aranjamentul floral pentru sala unde se va desfasura nunta. Pentru botezuri, la Flori cu Drag clientii vor gasi lumanari cu aranjamente florale special create pentru aceasta ocazie.



Pe site exista zeci de optiuni de buchete si aranjamente florale inedite si de bun gust, care vor depasi asteptarile clientilor. Pentru cereri speciale, echipa Flori cu Drag poate adauga un tip anume de floare, poate adauga mesaje personalizate sau poate fixa data si ora in care buchetul va ajunge la destinatar.



Pentru ca alegerea buchetului perfect poate fi dificila intre atatea optiuni tentante, specialistii de la Flori cu Drag ofera consultanta gratuita in alegerea buchetului potrivit in functie de ocazie si buget.



Exista si buchete de flori in cadrul ofertelor speciale, aflate la vanzare cu reducere si clientii se pot inspira si din categoria “Buchetele saptamanii” unde saptamanal sunt prezentate cele mai reusite aranjamente florale si buchete de flori disponibile pe site.



Serviciul de livrare flori ajuta clientii sa faca o surpriza care va fi cu siguranta foarte bine primita de orice femeie. Florile, in orice aranjament, reprezinta un gest simbolic de apreciere si respect fata de femeia careia ii este oferit cadoul floral. Oferirea florilor ramane inca un gest rafinat si o modalitate buna de a transmite mesajul dorit fara cuvinte.



Despre Flori cu Drag



Floricudrag.ro este un magazin online de buchete de flori si aranjamente florale pentru mai multe tipuri de ocazii: evenimente corporate, aniversari, nunti sau botezuri, sarbatori. De asemenea, este un ajutor nepretuit in oferirea unui cadou spontan, florile fiind un mesaj clasic de apreciere fata de o femeie. Floricudrag.ro ofera si livrare gratuita la domiciliu si consultanta gratuita in alegerea buchetului potrivit, in functie de ocazia pentru care este oferit cadoul floral.



Powered by SEO monitor