Biroul de traduceri Inova vine în ajutorul tău atunci când ai nevoie de serviciile lor

Cel puțin odată în viață avem nevoie de servicii de traduceri pentru diferite documente. Fie că ne mutăm în altă țară, cumpărăm o mașină, urmăm studiile la o facultate în străinătate sau poate că avem de tradus anumite acte și adeverințe.

Indiferent de motivul pentru care avem nevoie de astfel de servicii, acestea trebuie să fie ireproșabile, traduse de specialiști în domeniu, înscriși la Ministerul Justiției pentru a putea fi autorizate. Asta pentru că orice greșeală de traducere vine cu un soi de probleme. Un cuvânt tradus greșit poate schimba sensul unui propoziții, ceea ce va duce la anularea actului sau documentului respectiv și nimeni își nu dorește să fie pus într-o astfel de situație.

De aceea, este foarte important să alegem un birou de traducere cu experiență, așa cum este Inova.

Biroul de traduceri Inova vine cu o gamă largă de servicii 

În pagina oficială servicii-traduceri.ro putem regăsi toate serviciile pe care acest birou le pune la dispoziție către publicul larg.

Important de menționat este faptul că specialiștii de aici au peste 15 ani de experiență în domeniu și pot traduce din și în peste 30 de limbi străine, din mai multe domenii de activitate.

Cei interesați pot traduce acte de studii, programe analitice, adeverințe, acte bancare, acte pentru societate și așa mai departe. Înțelegem deci, că toate serviciile din cadrul biroului Inova se adresează atât persoanelor fizice, cât și juridice.

Tot aici, cei interesați vor putea opta pentru legalizări, apostilări și supralegalizări, dar și pentru interpretarea documentelor.

Mai mult decât atât, toate aceste servicii pot fi obținute și online, la doar câteva click-uri distanță. Tot ce trebuie de făcut este să trimiteți un e-mail cu actele sau documentele necesare pentru traducere, iar în scurt timp le veți primi înapoi gata traduse.

În ceea ce privește prețurile, acestea se pot vizualiza și în pagina oficială servicii-traduceri.ro. 

Așadar, optați pentru specialiști în domeniu atunci când aveți nevoie de servicii de traduceri și legalizări.

Date de contact:

office@servicii-traduceri.ro

Calea Moșilor nr. 203, Spațiu Comercial, Sector 2, BUCUREȘTI