Biroul de Traduceri Inova - despre traducerile legalizate si cum poti beneficia de acestea

Orice serviciu de pe piata a aparut in urma unei necesitati a oamenilor. Daca acum 20 de ani serviciile de reparatii telefoane sau montare internet cu fibra optica nu existau sau cel putin erau rar intalnite, iata ca astazi sunt necesare, chiar esentiale. La fel este si in alte domenii, exemplele sunt multe.

Serviciile de traduceri pot fi incadrate in aceeasi categorie. Cand granitele tarii erau inchise nu prea exista aceasta nevoie si optiune pentru oameni. Inca de cand romanii au plecat in strainatate si au inceput sa isi construiasca o viata acolo, implicit au avut nevoie si au in continuare, de acte traduse si legalizate, care sa fie recunoscute in tara in care merg.

 Are valoaretraducerea fara legalizare? 

Pentru ca un document sa fie recunoscut are nevoie de parafe si semnaturi, lucru firesc de altfel. Totusi multi oameni nu inteleg ca cele doua servicii de traducere si mai apoi de legalizare nu pot fi realizate oricum si oriunde. Aceeasi persoana care semneaza trebuie sa ateste veridicitatea documentului pentru ca aceasta sa poata fi legalizata.

Echipa de la Biroul de Traduceri Inova ofera servicii de traduceri legalizate cu ajutorul unor traducatori autorizati care sunt recunoscuti de notarul cu care lucreaza. Notarul trebuie sa recunoasca specimenul traducatorului pentru a legaliza documentul respectiv.

Este nevoie de anumite documente si acte completate pentru ca o legalizare sa fie autorizata, motiv pentru care nu traducerea si legalizarea dureaza, ci completarea tuturor actelor ce trebuie depuse la un dosar al traducatorului. In unele tari este acceptata o traducere legalizata doar de traducator, fara a mai fi nevoie de interventia notarului, dar momentan la noi in tara acest lucru nu este acceptat si astfel dureaza mai mult.

Trebuie deci ca in urma traducerii sa apelati la acelasi birou si pentru legalizare, iar cei de la Biroul de Traduceri Inova pot oferi astfel de servicii in timp util si cu garantia ca fiecare traducere este veridica si acceptata. 

Puteti apela la serviciile oferite de acestia daca accesati site-ul unde puteti citi mai multe informatii relevante. Daca nu, puteti suna la numarul 0734 171 237 sau trimiteti un email la adresa office@servicii-traduceri.ro.