Best Kids aniverseaza 8 ani de la lansare cu oferte speciale

Magazinul online Best Kids, unul din cele mai renumite pe segmentul jucariilor si produselor pentru copii, aniverseaza pe 1 iunie 8 ani de la lansare. Orice comanda beneficiaza pana la sfarsitul lunii de un discount de minim 8%.



8 ani inseamna o varsta frumoasa pentru un magazine online, iar longevitatea Best Kids se datoreaza in primul rand clientilor care si-au aratat increderea in produsele oferite pe site si au revenit pentru a lansa noi si noi comenzi de-a lungul timpului.



Aniversarea celor 8 ani chiar in frumoasa zi de 1 Iunie este o ocazie excelenta de a oferi cadouri fiecarui client sub forma unor discounturi de 8% la orice comanda lansata pana la 31 mai, indiferent de produsele adaugate in cos si de valoarea acestora. Sunt insa numeroase produse ce se bucura de discounturi si mai mari. De exemplu, cele mai cautate carucioare de la Best Kids au o reducere de 24%, produsele Feber pot fi achizitionate cu discounturi de pana la 20% iar lichidarile de sezon au discounturi de pana la 60%.



Parintii sunt invitati sa isi faca proviziile pentru a oferi copiilor cele mai frumoase cadouri cu ocazia zilei de 1 Iunie.  Jucariile de exterior trebuie sa primeasca o atentie deosebita acum, la inceputul verii, iar Best Kids s-a pregatit corespunzator. Paleta cu buburuza sau paleta broscuta, coarda pentru copii si morisca multicolora sunt motive excelente pentru a-i face pe cei mici sa alerge cat e vara de lunga pe afara, prin gradini sau parcuri.



Piscinele gonflabile, colacii pentru copii sau mingiile de plastic pot fi gasite la preturi speciale pe site: Piscina Sunset Glow cu 3 inele costa doar 17 lei, iar piscina FishBowl cu o capacitate de 189 litri poate fi achizitionata la doar 29 de lei, iar exemplele pot continua. Toate ofertele speciale pot fi regasite in catalogul pentru ziua copilului cu sugestii pentru fetite si pentru baieti.



Profita de ofertele speciale si de discountul general de minim 8% acordat de Best Kids la fiecare comanda plasata pana la 31 Mai. Nu uita ca poti plati chiar si in 6 rate lunare cu Card Avantaj, Cardul Star BT sau Cardul BRD Finance.



Powered by SEO monitor